Gebruikt product
Onze tweedehands producten zijn gebruikelijk gerenoveerde klantretouren of voormalige showmodelen. De producten kunnen cosmetische defecten hebben, maar zijn technisch zo goed als nieuw. Uiteraard bieden wij het normale retour en garantie beleid aan.

Item: EX20012402

|

Model: RCCD-RT7_6L

Tweedehands komfoor - rond met venster - Royal Catering - 5.5 L

€ 129,00 € 159,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Veelzijdig – voor het warmhouden van een grote verscheidenheid aan gerechten
  • Vers - geen verbranding van het voedsel dankzij het waterbad
  • effectief - door uitstekende warmteverdeling blijft voedsel lang warm
  • KRASBESTENDIG - Basis beschermt het aanrecht tegen krassen
  • eenvoudig - gemakkelijk schoon te maken en te bedienen

PRODUCTOMSCHRIJVING

Serveer groots met deze stijlvolle komfoor van roestvrij staal

Of het nu aan het buffet in een hotel, restaurant of catering is - de hoogwaardige komfoor van Royal Catering's cateringbehoeften is overal nodig waar soepen of andere lekkernijen warm moeten worden gehouden. De warmhoudcontainer gemaakt van smaakloos roestvrij staal is perfect om grote hoeveelheden voedsel op de juiste temperatuur te houden en op een smakelijke manier te presenteren.

Uw mobiele warmhoudcontainer om soepen, stoofschotels en dergelijke warm te houden.

Door zijn elegante vormgeving en formaat is de rechaud een echte blikvanger en maakt uw gasten nieuwsgierig naar de heerlijke inhoud. Met een capaciteit van 5.5 l kunt u met deze voedsel verwarmer veel gasten tegelijk bedienen op grote evenementen. De eenvoudig uitneembare verwarmingstank met een diameter van Φ390x65 mm maakt het eenvoudig om direct aan het fornuis verse soep, jus, chili con carne of groentestoofpot te vullen.

De voedsel verwarmer is gemaakt van duurzame en krasvaste materialen (Roestvrij staal, gehard glas) en voldoet aan de hoge hygiënische eisen van de horeca. Het heeft ook een hittebestendig cool-touch handvat waarmee je het kunt hanteren zonder jezelf te verbranden. De warmte-isolerende deksel maakt indruk met zijn glazen inzetstuk, waardoor jij en je gasten het eten kunnen zien zonder de komfoor te hoeven openen. De hoes kan eenvoudig worden opgevouwen om het voedsel te verwijderen en te portioneren.

De rechaud is gebruiksvriendelijk en flexibel in gebruik. De zuinige verwarming zorgt voor een optimale warmteverdeling, waardoor je gerechten meerdere uren serveerklaar blijven. Het water dient ook als een ideale buffer zodat het voedsel in de pan niet aanbrandt of te gaar wordt. Nog een voordeel van het waterbad: ook nadat de brandstofvlam is gedoofd, houdt het hete water het eten nog enige tijd warm.

Na gebruik is het gehele apparaat eenvoudig uit elkaar te halen, schoon te maken en op te bergen.

TECHNISCHE DETAILS