Item: EX10011449

|

Model: RCDI-4L

Sausdispenser - 2 pompen - 2 x 2 L

€ 129,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • Veelzijdig - ideaal voor verschillende sauzen zoals mayonaise, mosterd of ketchup, die parallel kunnen worden aangeboden dankzij de twee afzonderlijke containers
  • Eenvoudig - pompdispenser is ideaal voor zelfbediening
  • Precies - de dispenser geeft de ideale hoeveelheid saus per pomp af
  • Hygiënisch - de roestvrijstalen behuizing en de PP-binnen containers zijn eenvoudig te reinigen
  • Duurzaam - veerkrachtige materialen en robuuste constructie zorgen voor een lange levensduur van de sausdispenser

PRODUCTOMSCHRIJVING

Hygiënische roestvrijstalen sausdispenser met twee containers en pompen

De sausdispenser RCDI-4L uit de collectie van Royal Caterings afhaalapparatuur is zeer veelzijdig: Serveer ketchup, mayonaise, mosterd of andere sauzen en dips snel en netjes. De elegante en gemakkelijk te gebruiken roestvrijstalen kruidendispenser is ideaal voor zelfbediening in kantines, commerciële keukens, snackbars, hamburgers en curryworstwinkels.

Perfect geportioneerde sauzen dankzij de roestvrijstalen dispenser

De duurzame sausdispenser in zijn elegante roestvrijstalen behuizing is speciaal ontwikkeld voor de horeca. Het is robuust, hygiënisch en staat garant voor vele jaren gerechten met sauzen en dipsausjes. Om variatie te bieden, heeft de sausdispenser twee afzonderlijke binnen containers gemaakt van hygiënisch en duurzaam polypropyleen. Met een volume van 2 L per container hoeven de aangeboden specerijen slechts zelden, hoewel regelmatig, te worden bijgevuld. Dit zorgt ervoor dat ze altijd vers blijven met weinig moeite.

De saus wordt schoon en in nauwkeurige porties afgegeven door pompdruk, waardoor de sausdispenser perfect is voor gebruik in zelfbedieningsgebieden. Klanten kunnen hun eigen favoriete kruiden kiezen voor chips of hotdogs.

De gladde roestvrijstalen behuizing kan eenvoudig worden gereinigd met een vochtige doek. Het minimaal poreuze oppervlak is ongelooflijk hygiënisch en vooral bestand tegen roest. Deze sausdispenser behoudt de indruk van netheid en hygiëne, zelfs na het doseren van veel porties. De inzetstukken voor de sauzen zelf kunnen eenvoudig worden verwijderd en indien nodig worden gereinigd.

TECHNISCHE DETAILS