Trustpilot
In de uitverkoop
(11) Reviews

Pastamachine - 18 cm - 1 tot 14 mm - elektrisch

€ 259,00 € 279,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10011754

|

Model: RC- EPM180

Laagsteprijs garantie
Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. vrijdag 26 april
Belangrijkste kenmerken
  • Veelzijdig - rolt en snijdt verschillende noedelbreedtes van 3 en 9 mm voor verse tagliatelle, fettuccine en tagliolini
  • Instelbaar - deegdikte kan worden aangepast van 1 tot 14 mm
  • Elektrisch - 550 W elektromotor voor efficiënte pastaproductie
  • Roestvrij staal - hoogwaardige behuizing is bestand tegen roest en corrosie
  • Onderhoudsarm - Duurzaam en gemakkelijk te reinigen materialen
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen en recensies


4.6

Gebaseerd op11 reviews

Sorteer op :

9 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Italy

geweldig product

machine met een uitstekende productkwaliteitsverhouding. geschikt voor professioneel personeel omdat de kalibraties niet genummerd zijn. Ik heb het als een dienst-"heftruck" gebruikt en ik gebruik het als mijn primaire machine. Geweldig. ik raad het aan

Toon de originele review

7 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Portugal

Geweldig product, precies wat ik wilde, het enige probleem was dat de vlag verfrommeld was

Toon de originele review

7 dagen geleden Gepubliceerd op Expondo Switzerland

Nudelmachine

Prijs-prestatie is voor mij erg goed.

Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Italy

Geweldig!!!

Uitstekend product, enorme en zeer krachtige machine, ik gebruik het al 20 dagen en momenteel ben ik zeer tevreden met superkwaliteit en prijs!!

Toon de originele review

5 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Czech Republic

Een noedelmachine die een tijdje mee kan

Het is relatief klein, alleen totdat je het in je handen neemt. Hij heeft echt veel macht. Zelfs 2 kilogram noedeldeeg in 20 minuten is geen probleem. Zou er een kans zijn op extra accessoires, zoals extra messen? Helaas zijn ze slechts 3 mm en 9 mm. De machine zal je zeker overleven.... Geweldig.

Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Italy

Uitstekende auto

Goed gedaan, ik ben blij met mijn auto die ik voor een lage prijs bij u heb gekocht

Toon de originele review

7 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo United Kingdom

Er is geen opmerking geplaatst.

Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Germany

professioneel apparaat voor thuis

We hebben deze pastamachine gekocht via een externe verkoper, maar betaalden via Amazon Pay. Deze pastamachine werd ons aanbevolen door onze Italiaanse herbergier. Dit is wat ze constant dagelijks gebruikt.De machine, gemaakt in het Verre Oosten, weegt bijna 20 kg (!), ruikt in eerste instantie sterk naar machineolie en heeft bijna geen plastic onderdelen. Alles is gemaakt van stevig, zwaar metaal. De tandwielen zijn gemaakt van gietijzer, dus er zijn geen plastic onderdelen. De motor is enorm en ruimt alles moeiteloos op, waardoor hij geen tekenen van zwakte vertoont. Het wordt na ongeveer een uur gebruik een beetje warm, maar alles valt nog steeds binnen het normale bereik. De machine zoemt een beetje angstaanjagend, vooral als de snijrol wordt gebruikt, die traploos verstelbaar is (meegeleverd) van 3 mm tot 9 mm pastabreedte. Er zijn ook alternatieve broodjes (extra's en relatief duur), zoals voor ronde noedels (spaghetti). Dit is een industrieel apparaat dat is ontworpen voor langdurig gebruik en geen modieus duur apparaat voor huishoudelijk gebruik. Je went verrassend snel aan het formaat. Groot voordeel qua bediening: alles wordt vanaf de voorkant bediend waardoor deze pastamachine met de achterkant tegen de muur geplaatst kan worden en de benodigde ruimte in perspectief wordt geplaatst. Reiniging: absoluut ongecompliceerd, snijring verwijderen en klaar! Dankzij de traploos verstelbare snijoliën (kan ook tijdens het gebruik worden aangepast) heb je eigenlijk geen extra snijaccessoires nodig. Dit betekent dat de prijs onverslaanbaar is in vergelijking met andere apparaten. Deze pastamachine is ontworpen om eeuwig mee te gaan en is ongevoelig.Negatief: de afwerking van de behuizing is verschrikkelijk. Als je naar de details kijkt, zien sommige dingen eruit alsof ze uit schroot in elkaar zijn geflanst, dus niet voor zachtaardige en modebewuste zielen die bijzondere aandacht besteden aan ontwerpdetails. Met dat in gedachten slechts vier van de vijf sterren. - Er zit geen handleiding bij, zelfs geen receptenboek, alleen een soort lusteloos garantiepapier. In de praktijk en in CONCLUSIE, het NOODLE eindproduct, hebben we niets vergelijkbaars gevonden op de markt. Als je je richt op pure functionaliteit, heeft deze groep mensen een duidelijke aanbeveling!

Toon de originele review

8 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Hungary

Het doet zijn werk, maar het is duidelijk niet het meest geavanceerde instrument (wat uiteraard terug te zien is aan de prijs). Toch hoop ik dat het nog lang meegaat.

Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Germany

Eenvoudigweg

Makkelijk in gebruik en geen plastic gebruikt. Het was erg leuk om de eerste noedels te maken.

Toon de originele review

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht