Trustpilot
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Bordenwarmer voor 72 stuks - Royal Catering

€ 519,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10012372

|

Model: RC-CWT002

Lage voorraad

Wees snel! Er zijn nog maar een paar items over

Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. dinsdag 23 juli
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 519,00
3+
5%
€ 493,05
5+
10%
€ 467,10
10+
15%
€ 441,15
Belangrijkste kenmerken
  • veelzijdig - uitstekend geschikt voor de horecakeuken of bij het buffet
  • ruim - voor maximaal 72 borden met Ø 27 cm
  • snel - korte opwarmtijd
  • praktisch - volautomatische thermostaat
  • variabel - 3 verstelbare planken
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

Bordenwarmer voor maximaal 72 borden met Ø 27 cm

Koude borden zorgen ervoor dat voedsel warmte verliest. De Bordenwarmer van Royal Catering biedt hier een oplossing. U kunt uw gerechten snel en eenvoudig voorverwarmen en zo zorgen dat uw gerechten niet direct na het serveren afkoelen. De vertraging in het koelproces garandeert niet alleen uw gasten een perfect getemperd gerecht, maar voorkomt ook hectiek in de keuken. De Warmhoudkast kan ideaal worden geïntegreerd in de lopende bediening en is bij uitstek geschikt voor de horecakeuken of bij het buffet. Kwaliteit kan niet duurder zijn - hoogwaardige horecabenodigdheden voor een lage prijs!

Volautomatisch, ruim en traploos verstelbaar: de Warmhoudkast van Royal Catering

Het krachtige professionele apparaat overtuigt door zijn robuuste constructie en optimale verwerkingskwaliteit. De Bordenwarmer is gemaakt van roestvrij staal en biedt voldoende ruimte voor maximaal 72 borden met Ø 27 cm. Bij een draaideur kan de Warmhoudkast worden afgesloten met een magneetslot zodat de bedrijfstemperatuur constant blijft.
De Elektrische bordenwarmer is voorzien van een thermostaat en kan traploos geregeld worden binnen een temperatuurbereik van 30-85 °C. Met de controller stel je eenvoudig de gewenste temperatuur in, het geïntegreerde automatische systeem regelt de rest voor je.
Het interieur van de Warmhoudkast is eveneens gemaakt van roestvrij staal en heeft 3 tussenverdiepingen. De planken zijn verstelbaar en bieden voldoende ruimte voor borden of kopjes. De gladde oppervlakken kunnen met eenvoudige middelen worden gereinigd en gedesinfecteerd.
Dankzij vier draaibare, lichtlopende wielen kan de Bordenwarmer snel en eenvoudig naar elke locatie worden getransporteerd en maakt zo universeel gebruik in verschillende gebieden mogelijk. Twee wielen hebben elk een parkeerrem om ze zo stabiel mogelijk te houden. Dankzij hun speciale constructie zijn de wielen extreem zacht voor de vloer en stil.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


Sorteer op :

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht