Nieuw

Item: EX10040631

|

Model: PHY-PC-01

Voetverzorgingsstoel - met beensteun en voetbad

€ 469,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • stabiel - robuuste stalen constructie met een maximaal draagvermogen van 200 kg
  • verstelbaar - zithoogte, rugleuning en beensteun zijn verstelbaar en 360° draaibaar
  • Gemakkelijk te reinigen - dankzij het water- en oliebestendige kunstlederen oppervlak van polyvinylchloride (PVC) kan het snel en grondig worden gereinigd.
  • Stil - het hydraulische hefmechanisme werkt stil en betrouwbaar
  • elegant - volledig witte stoel verrijkt elke schoonheidssalon

PRODUCTOMSCHRIJVING

Altijd perfect afgesteld op de voetverzorgingsstoel met beensteun en voetwasbakje

De verstelbare voetverzorgingsstoel van physa belooft uw cliënten een aangename behandeling en u een rugvriendelijke manier van werken. De cosmetische stoel met beensteun en voetwasbak is in de eerste plaats ontworpen voor toepassingen zoals pedicure, maar is ook geschikt voor andere cosmetische behandelingen in zittende positie. Dankzij het tijdloze design en de hoogwaardige afwerking past de stoel voor voetverzorging niet alleen ideaal in de saloninrichting van podotherapiepraktijken, maar ook in schoonheidsinstituten of wellnessbedrijven.

Instelmogelijkheden voor klantcomfort en ergonomisch werken

Voor de perfecte positie van de gewenste behandeling past u de pedicurestoel individueel aan uw gasten aan. Met behulp van een hendel kunt u de zithoogte eenvoudig hydraulisch instellen tussen {{hoogte_verstelling_430_temp}} mm of de rugleuning verstellen voor meer comfort. Bovendien kunnen de beensteun en de stoel 360° worden gedraaid. Dankzij de veelzijdige verstelmogelijkheden bereikt u altijd een optimale positie tussen de zitting en de voetsteun voor pedicure.

Dankzij de stevige stalen constructie kan de voetverzorgingsstoel met gemak een belasting tot 200 kg dragen. Met zijn extra grote zitting en zachte zitkussen is de podotherapiestoel uiterst comfortabel, zelfs voor lange cliënten. Bovendien zorgt de {{Dikte_van_kussen}} cm dikke bekleding van vormvast schuim voor een hoog zit- en ligcomfort, ook na talrijke behandelingen.

De bekleding van de pedicuretafel is gemaakt van hoogwaardig kunstleer, waardoor u deze snel en betrouwbaar kunt reinigen. Hoge hygiënenormen kunnen dus zonder veel moeite worden ingevoerd en toegepast. Door te kiezen voor het robuuste, olie- en waterdichte oppervlaktemateriaal polyvinylchloride (PVC) behoudt de voetverzorgingsstoel jarenlang en na talrijke schoonmaakbeurten zijn onberispelijke en professionele uiterlijk. Het onderstel en de voetsteun van staal en de bak van resistente kunststof zorgen bovendien voor een lange levensduur;

TECHNISCHE DETAILS