Trustpilot
(13) Reviews
physa

hersenmodel - 9 delig - levensgroot

€ 55,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10040237

|

Model: PHY-BM-1

Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. woensdag 31 juli
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 55,00
3+
5%
€ 52,25
5+
10%
€ 49,50
10+
15%
€ 46,75
Belangrijkste kenmerken
  • hersenmodel weergegeven in 9 segmenten op ware grootte (1:1)
  • onvervangbaar in elke medische praktijk
  • ideaal studieobject van hersenanatomie
  • nauwkeurige reproductie van het menselijk brein
  • zeer gedetailleerd 3D-model
  • eenvoudige en snelle montage
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Materiaal
Synthetisch materiaal
Kleur
Gekleurd
Sokkel
Ja
Afmetingen (LxWxH)
19.2 x 16.2 x 15 cm
Gewicht
1.4 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
24 x 15 x 19 cm
Verzendgewicht
1.6 kg

Bezorgpakket

  • hersenmodel PHY-BM-1 met 9 segmenten
  • handleiding

Productomschrijving

Hersenmodel PHY-BM-1

Het Physa Brain Model PHY-BM-1 is een driedimensionaal model van het menselijk brein op een levensgrote schaal van 1:1. Het model toont uiterlijke kenmerken van de hersenstam, het cerebellum, de hersenhelft en de arteriële aanvoer, die in 9 afzonderlijke segmenten zijn weergegeven. Het synthetische model kan voornamelijk worden gebruikt voor visualisatie- en onderwijsdoeleinden en is daarom de ideale aanvulling voor ziekenhuizen, artsenpraktijken, scholen of universiteiten.
Het levensechte hersenmodel is gebouwd op een schaal van 1:1 en biedt de mogelijkheid om de structuur van de hersenen in 9 segmenten afzonderlijk te bekijken. Door zijn realistische afmetingen is het model ideaal voor illustratie en kennisoverdracht! Het hersenmodel kan zo zijn plaats vinden in zowel cursussen als in de medische praktijk.
Met behulp van deze natuurgetrouwe visualisatie van het menselijk brein kunnen al zijn functies duidelijk worden verklaard, daarom is het onvervangbaar voor elke dokterspraktijk en studie van de hersenanatomie! Het model geeft ook levensecht de externe anatomische structuur van een brein weer, zodat patiënten alle uitleg van de arts gemakkelijk kunnen begrijpen. Het model bevordert ook het leerproces en maakt een nauwkeurige analyse van de structuren mogelijk. Ziekten, maar ook gecompliceerde relaties en hersenfuncties, kunnen op een vereenvoudigde manier worden beschreven.
Met dit model krijg je een levensechte reproductie van het menselijk brein! Alle hersenstructuren worden ook in dit model geïllustreerd, evenals individuele regio's in detail. De grote hersenen, middenhersenen (diencephalon), cerebellum (cerebellum), middenhersenen (mesencephalon) en hersenstam zijn ook duidelijk weergegeven.
Overtuig uzelf van dit levensechte 3D-model! Elk deel van het menselijk brein is duidelijk weergegeven in dit model. Het hersenmodel imiteert essentiële structuren op een bijzonder realistische manier en is daarom onmisbaar voor alle medische onderwijsinstellingen!
Het model bestaat uit 9 realistische segmenten en is gemaakt van speciaal kunststof. Ook de kleuren die gebruikt zijn op het hersenmodel zijn van de beste kwaliteit! Het kan in slechts een paar eenvoudige stappen worden gemonteerd en ingesteld. Omdat de afzonderlijke hersengebieden van nature in hun vorm in elkaar passen, is de structuur snel en intuïtief! Zo is het model in een mum van tijd klaar voor gebruik.
Ook inbegrepen is een solide basis waarop het 3D-model kan worden geplaatst. De basis biedt een vierkante footprint van 195 x 195 millimeter en zorgt ervoor dat het hersenmodel te allen tijde veilig en stabiel wordt gepresenteerd!

Beoordelingen en recensies


4.7

Gebaseerd op13 reviews

Sorteer op :

vorig jaar Gepubliceerd op Amazon Germany

Goede bouw- en materiaalkwaliteit.

Aanbevolen, zou het opnieuw kopen!

Toon de originele review

vorig jaar Gepubliceerd op Amazon Spain

Handig, op volledige schaal

Goed materiaal om de anatomie van de hersenkwabben en structuren zoals de medulla oblongata enz. te bestuderen. Hiermee kunt u de cirkel van Willis bestuderen en wordt een blad meegeleverd met de nummers die op het model zijn aangegeven, waarmee u elke structuur en bloedvaten kunt identificeren. Ik zou het opnieuw kopen.

Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Germany

Een must voor iedereen die geïnteresseerd is in de hersenen

Ik heb het model besteld als onderdeel van mijn opleiding tot verpleegkundig specialist en het is simpelweg gemakkelijker om de afzonderlijke gebieden spelenderwijs te leren

Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Spain

Het voldeed aan mijn verwachtingen

Ik gebruik het voor mijn carrière

Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Italy

Brein

Het ziet er geweldig uit

Toon de originele review

3 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Germany

Hersenen zijn geweldig! Ik wou dat iedereen er een had.

Als het menselijk brein zo eenvoudig was dat we het zouden kunnen begrijpen, zouden we zo simpel zijn dat we het niet zouden kunnen. Dit model is gewoon geweldig om inzicht te krijgen.

Toon de originele review

3 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Italy

Perfect.

Product arriveerde vóór de verwachte deadline en was perfect.

Toon de originele review

3 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Germany

Mooi model

Je kunt hem gemakkelijk uit elkaar halen en weer in elkaar zetten. Alles is aanwezig wat nodig is.

Toon de originele review

4 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon Spain

Goede kwaliteit en snelle aankomst

Het pakket arriveerde op de verwachte datum, het lijkt van goede kwaliteit te zijn. Ik heb het als cadeau gekocht en heb het nog niet kunnen afleveren, maar ik weet zeker dat mijn jongen er dol op zal zijn, omdat hij wil dat het wordt bestudeerd en omdat het een schaal van 1:1 heeft en verwijderbaar is, zal het gemakkelijker zijn om te bestuderen de verschillende delen van een brein op neurologisch niveau

Toon de originele review

4 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Spain

Van de beste

Het kwam heel snel aan en de structuren zijn heel goed om te bestuderen of uit te leggen. Eén van de pariëtaalkwabben past niet perfect, maar valt nauwelijks op. Het is perfect om mee te beginnen vanwege de prijs-kwaliteitverhouding (meestal rond de € 120)

Toon de originele review

Veelgestelde vragen

Is het moeilijk om dit hersenmodel in elkaar te zetten?

Dankzij de eenvoudige constructie kan dit hersenmodel snel en intuïtief worden opgebouwd. Dit zal slechts enkele minuten duren.

Hoe moet ik het hersenmodel reinigen?

Om de hersenen van vuil te ontdoen, kunt u het gemakkelijk afdoen met een vochtige doek of spons en een beetje afwasmiddel.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht