Trustpilot
(2) Reviews

Anatomisch model oog - schaal 6:1

€ 55,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10040251

|

Model: PHY-EB-1

Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 55,00
3+
5%
€ 52,25
5+
10%
€ 49,50
10+
15%
€ 46,75
Belangrijkste kenmerken
  • Oogmodel met de afmetingen 120 x 120 x 150 mm
  • Onmisbaar in elke oogheelkundige praktijk
  • Intuïtieve montage van het zevendelige model
  • Inclusief weergaven in dwarsdoorsnede
  • Medisch correcte reproductie
  • Ideaal voor het bestuderen van de oogheelkunde
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

Anatomisch model oog - schaal 6:1

Physa's PHY-EB-1-oogmodel is een zesvoudig vergroot 3D-model van een menselijk oog. Verschillende onderdelen van deze reproductie kunnen worden verwijderd en maken het op die manier mogelijk om naar de binnenkant van het oog te kijken. Het anatomisch model van het oog is een medisch correct weergave en is zeer gedetailleerd. Het is ideaal voor ziekenhuizen, medische praktijken, scholen en universiteiten.
Het driedimensionale model van het oog wordt gepresenteerd op een schaal van 6: 1 en is daarmee zes keer groter dan het menselijk oog in werkelijkheid is. Deze sterke uitvergroting maakt het mogelijk om ook details van het oog te herkennen. De desalniettemin compacte modelafmetingen van 120 x 120 x 150 mm zorgen er echter voor dat het anatomisch model comfortabel in gebruik is.
Dit anatomisch oogmodel is onmisbaar in elke artsenpraktijk. Oogartsen in het bijzonder kunnen dankzij dit 3D-model alle externe en interne structuren en functies van het menselijk oog op een begrijpelijke manier uitleggen. Ook belangrijke informatie, zoals het lokaliseren van bepaalde aandoeningen, is aan de hand van dit model gemakkelijk over te brengen.
In dit model is de montage bijzonder snel en gemakkelijk. Het medische 3D-model is opgebouwd uit 7 componenten die intuïtief kunnen worden samengesteld. Zo is dit zeer gedetailleerde oogmodel in een handomdraai klaar voor gebruik.
Het anatomisch model van het menselijk oog biedt tal van toepassingen. Zo kan het als geheel in drie dimensies worden bekeken en kunnen de 7 delen ervan ook afzonderlijk in dwarsdoorsnede worden geanalyseerd. Alle details van de oogstructuur zijn realistisch nagebootst, zoals het hoornvlies, de iris, lens, glasachtig lichaam, bindvlies, de ciliaire spier, retinale vaten, de oogzenuw en de blinde vlek.
Dankzij de realistische en gedetailleerde weergave van dit anatomiemodel is het het ideale studieobject voor de oogheelkunde. Studenten kunnen de dit duidelijke 3D-model gebruiken om hun kennis en begrip te vergroten. Het model maakt het ook mogelijk om aandoeningen en ziektes nauwkeurig te lokaliseren.
Meegeleverd wordt een robuuste standaard waarop het gemonteerde oogmodel kan worden geplaatst. De vierkante standaard van 120 x 120 mm zorgt voor een hoge stabiliteit. Hierdoor kan het 3D-model overal veilig en beschermd worden neergezet voor visualisatiedoeleinden.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


5.0

Gebaseerd op2 reviews

Sorteer op :

2 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo France

Zeer mooi product

Geen probleem met de bestelling. Een heel mooi product op ideale schaal. Mijn nieuwsgierige kleine patiëntjes zijn opgetogen

Toon de originele review

4 jaar geleden Gepubliceerd op Amazon France

GOED!

GOED! Trouw aan de foto.

Toon de originele review

Veelgestelde vragen

Is het moeilijk om dit oogmodel op te bouwen?

Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp van dit oogmodel kunnen alle onderdelen snel en intuïtief worden samengesteld.

Hoe moet ik het oogmodel reinigen?

Om het oogmodel schoon te maken, kunt u het eenvoudigweg met een vochtige doek of spons en een beetje afwasmiddel afdoen.

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht