Trustpilot
(2) Reviews

Verfpistool - 600 ml - 3.5-5.0 bar - 3 sproeiers

€ 38,99
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10061700

|

Model: MSW-ASG-04

Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. maandag 22 juli
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 38,99
3+
5%
€ 37,04
5+
10%
€ 35,09
10+
15%
€ 33,14
Belangrijkste kenmerken
  • krachtig - krachtig dankzij 3.5-5.0 bar werkdruk met een luchtvolume van 170-283 l/min
  • ecologisch - het apparaat heeft geen elektriciteit nodig, maar wordt aangedreven door een compressor (niet inbegrepen) en vermindert de hoeveelheid verf die nodig is
  • efficiënt - een container met 600 ml voor werk zonder constant bijvullen
  • Handig - ergonomisch ontwerp in een uitgebalanceerde lichtgewicht constructie met een dikke, gladde handgreep voor comfortabel werken
  • professioneel - nauwkeurige verftoepassing van in de handel verkrijgbare verven, vernissen en glazuren dankzij uitstekende verneveling en HVLP-technologie (hoog volume bij lage druk)
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

De lage druk - Verfpistool voor een geoptimaliseerd kleurresultaat

Wilt u een gelijkmatige verftoepassing op gladde en gestructureerde oppervlakken? Geen probleem met de Verfpistool MSW-ASG-04 van MSW, de experts voor knutselspullen en hoogwaardige gereedschappen. De Waterpistool heeft geen elektriciteit nodig en is daarom bijzonder ecologisch. Het enige wat u hoeft te doen is een luchtcompressor aansluiten (niet inbegrepen) en u kunt aan de slag - zowel in professionele werkplaatsen als bij ambitieuze doe-het-zelvers.

Efficiënt en nauwkeurig Verf spuitpistool met HVLP-technologie

Dankzij het Verfpistool kunnen verven, vernissen en glazuren efficiënt worden aangebracht met een werkdruk van 3.5-5.0 bar met een luchtvolume van 170-283 l/min. De HVLP-technologie, die bij lage druk een hoog luchtvolume genereert, zorgt te allen tijde voor een fijne spuitnevel, wat zorgt voor nauwkeurige resultaten en een gelijkmatige verftoepassing. Het resultaat is nog nauwkeuriger en gelijkmatiger dankzij de lucht- en volumeregeling die individueel kan worden aangepast aan de kleur en het materiaal. Zelfs overheadwerk is eenvoudig mogelijk met de professional Verfpistool.
Door het lage gewicht en het ergonomische ontwerp kan de Verfpistool moeiteloos langdurig worden gebruikt zonder dat uw arm vermoeid raakt. De comfortabele, gebruiksvriendelijke handgreep garandeert moeiteloos werken; de 600 ml container is groot genoeg om grote oppervlakken zonder onderbreking te schilderen. De Waterpistool maakt indruk dankzij het frame van gegoten aluminium met een chroomcoating en een bovengemiddelde levensduur.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


5.0

Gebaseerd op2 reviews

Sorteer op :

2 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Switzerland

Goede prijs/prestatie is top

Zeer goedkoop, goede kwaliteit als je de lage prijs in ogenschouw neemt, kun je het pistool iets eerder vervangen in plaats van een duurder apparaat te reviseren. Qua spuitpatroon kon ik geen merkbaar verschil merken met kwaliteitsproducten.

Toon de originele review

7 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Goed en goedkoop

Het verfpistool is stevig gebouwd, gemakkelijk te gebruiken en veelzijdig met drie spuitmonden. Dit hoogwaardige onderdeel werd aangeboden tegen een redelijke prijs. Ik kan aanbevelen om het met een zuiver geweten te kopen!

Toon de originele review

Veelgestelde vragen

Kan ik de sproeiers vervangen?

Ja, het mondstuk kan worden gewijzigd.

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht