Trustpilot
(5) Reviews
MSW

Vandiktebank - 2-in-1 - 1500 W - 2 mes - 252 mm breedte

€ 419,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10062509

|

Model: MSW-WOBD-1500L

Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. woensdag 31 juli
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 419,00
3+
5%
€ 398,05
5+
10%
€ 377,10
10+
15%
€ 356,15
Belangrijkste kenmerken
  • Multifunctioneel - 2 apparaten in één, voor efficiënt aankleden en schaven
  • Compact – lichtgewicht, ruimtebesparende schaafmachine voor kleine bedrijven en doe-het-zelvers
  • Instelbaar - doorgangshoogte van de vandiktebank vanaf Ruimte: 5 - 120 mm en spaanafvoer instelbaar tot 2 mm
  • Genereus – schaafmachine met 920 x 263 mm tafel en tot 2,5 mm spaanafvoer
  • Krachtig - 1500 W roteer de 2 schaafmessen met een toerental tot 9000
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Type voeding
Netspanning
Materiaal
PP
Nylon
Gietijzer
Staal
Koper
Gegoten aluminium
Spanning [V]
230-240
Snelheid [m / min]
4
Rotatiesnelheid [rev/min]
9000
Vermogen [W]
1500
Schaafdiepte [mm]
2.5
Afmetingen tafel [mm]
Schaafmachine: 920 x 263 / Vandiktebank: 270 x 303
Aantal platen / messen [stk.]
2
Netsnoer
1.8 m
Afstand
252 mm
Schaafbreedte
252 mm
Afmetingen (LxWxH)
91.5 x 43 x 48 cm
Gewicht
26.5 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
102 x 42 x 51 cm
Verzendgewicht
31.5 kg

Bezorgpakket

  • Vandiktebank MSW-WOBD-1500L
  • Montage materiaal

Productomschrijving

Schaafmachine in turbomodus: houtbewerking op hoge snelheid met 4 m/min

Tafelpoten, werkbladen, onderstellen of spanten: met de vlak- en schaafmachine van MSW loopt alles op rolletjes in uw werkplaats. Schaaf alle houtsoorten op het 2-in-1-apparaat - eerst op de schaafmachine en daarna met de vandiktebank tot de gewenste dikte. Vooral in de bouw en in timmerwerkplaatsen zijn schaafmachines onmisbaar. Met de schaaf- en vandiktebank krijgt u een compact en licht combinatieapparaat dat bijzonder geschikt is voor kleine timmerwerkplaatsen en doe-het-zelvers - of u nu meubels, muziekinstrumenten, balken of vloerplanken maakt.

Zeg vaarwel tegen scheuren en draaien dankzij de schaafmachine op de vandiktebank

De vandiktebank heeft een brede werktafel van 920 x 263 mm, zodat ook lange balken met gemak bewerkt kunnen worden. Met zijn 2 scherpe stalen messen schaaft het apparaat spanen tot 2,5 mm af. De gewenste spaanafvoer stel je handmatig in. De krachtige 1500 W-motor laat de messen draaien met een snelheid tot 9000 tpm, waardoor je een schoon en fijn resultaat krijgt. Gebruik de beschermkap van het schaafmes om het hout aan de aanslag te positioneren en zonder verwondingen te schaven.

Voer vervolgens het hout door de vandiktebank en egaliseer de parallelle oppervlakken op de juiste manier. De dikteschaafmachine maakt een precieze en nauwkeurige aanpassing van de materiaaldikte mogelijk. Pas de doorgangshoogte van 5 - 120 mm naar wens aan en laat je plank over de werktafel van 270 x 303 mm lopen. De schaafmessen verwijderen in één keer tot 2 mm spanen. Dankzij een doorgangsbreedte van 252 mm kun je verschillende houtsoorten bewerken en schaven tot de gewenste dikte. Laat je bord over de werktafel van 270 x 303 mm lopen. Onze tip: werk langzaam omhoog. Hierdoor krijg je een fijner resultaat en wordt de machine ontzien. Uw hout gaat met 4 m/min door de krachtige schaafmachine. Hierdoor kunt u snel en efficiënt grote hoeveelheden hout verwerken.

Waar komen de chips terecht?

De vlakschaafmachine heeft een zuigkracht die je anders positioneert - afhankelijk van of je het vlak of de schaafmachine gebruikt. Of u kunt een zusterafzuigsysteem aansluiten om het fijnstof dat bij het schaven ontstaat betrouwbaar af te zuigen. De schaaf- en vandiktebank is relatief licht en kan onderweg worden gebruikt. Je sluit hem ook aan via een gewoon 230V stopcontact.

Beoordelingen en recensies


5.0

Gebaseerd op5 reviews

Sorteer op :

4 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Sweden

Betaalbare en solide combimachine.

De machine werd goed verpakt, met piepschuim en stevig karton, en zonder beschadigingen afgeleverd. De machine is goed gebouwd met een stevig frame, de gehele schaaftafel is gemaakt van gegoten aluminium en is extreem stevig en meet 915 mm x 260 mm. De hoogtestelschroeven van zowel de rechte schaaftafel als de schaaftafel zijn goed afgesteld en vertonen geen enkele speling in de instellingen. De lange schuine zijaanslag met afmetingen 635 mm x 130 mm en de beschermkap voor de frees zijn gemaakt van aluminium. De machine geeft een solide indruk van kwaliteit en precisie. Ik raad deze machine aan aan alle hobbytimmerlieden en professionele gebruikers die een stabiele en betaalbare machine nodig hebben die ook gemakkelijk mee te nemen is naar verschillende klussen. Ook kan ik u de mobiele spaanafzuiger aanbevelen die ik voor Richt en de schaafmachine heb gekocht, met modelnr: MSW-DUCO-E50 L, een draagbare spaanafzuiger met een opvangbak uit sterk plaatstaal en met een 2 meter lange zuigslang met een diameter van 100 mm. Wanneer de slang niet wordt gebruikt, kan deze in de container worden opgeborgen.

Toon de originele review

4 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Hungary

5 sterren

Snel binnen, werkt perfect! De beste prijs-kwaliteitverhouding!

Toon de originele review

5 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Poland

Precies wat ik nodig heb

Het apparaat is niet het goedkoopste, voorheen had ik een vandiktebank van DW, die was van echt goede kwaliteit. Maar de tijd is gekomen. MSW is 1.000 PLN goedkoper dan DW - en dit verschil in prijs en meningen overtuigde mij uiteindelijk om het te kopen. Tot nu toe kan ik zeggen dat het in verschillende gevallen veel beter presteerde dan mijn vorige DW en precies het apparaat is dat ik nodig heb. Ik hoop alleen dat de MSW net zo duurzaam zal zijn als de DW (waar ik ongeveer 5 jaar aan heb gewerkt - met zware belasting), hij maakt een zeer goede indruk en is stevig gemaakt. Ik denk dus dat het lang mee moet gaan.

Toon de originele review

5 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Poland

Geweldige kwaliteit

Geweldige kwaliteit, nauwkeurig schaven, zachte start, vrij stil, ziet er zeer solide uit en is ook voelbaar aan het gewicht van het apparaat, daal- en hefmechanismen werken zeer efficiënt en soepel. Als het op gebruik aankomt, vind ik het gemakkelijk en functioneel. Het blad is goed waterpas en kan indien nodig gemakkelijk worden aangepast, het is eenvoudig en gemaakt van aluminium, zeer solide. De vandiktebank verwijdert perfect de gehele lengte van de plaat en verwijdert deze zeer gelijkmatig van het gehele oppervlak. Het installeren van de spaanafzuiging is in orde, er valt niets uit. Het overtrof zeker mijn verwachtingen.

Toon de originele review

5 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Italy

MSW - PLANER Rand en dikte

Werkelijk uitstekend product, de machine is robuust, nauwkeurig en van uitstekende kwaliteit. Het werkoppervlak is goed gekalibreerd en ook de bewerking van de dikke stukken is erg goed.

Toon de originele review

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht