(2) Reviews

Item: EX10060354

|

Model: MSW-PUMP CLEAN 100

Pjpreinigingspomp - 100 mm binnendiameter

€ 119,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • handmatige pijpreinigingspomp voor loodgieters en pijpreinigingers
  • snel en gemakkelijk verwijderen van de pijpverstoppingen aan aansluitingen in toiletten, baden en afvoerputjes
  • zowel geschikt voor drukopbouw, als voor zuigen
  • ergonomische, stabiele en verstelbare handvaten in alle richtingen voor een optimale grip en krachtoverbrenging
  • eenvoudige bediening door optimale aanpassing aan het proces / Binnendiameter: 100 mm
  • Verwijdering van verstoppingen zonder het gebruik van milieuonvriendelijke chemicaliën / Inclusief korte rubber-adapters voor wastafels en badkuipen en lange rubber-adapters voor toiletten

PRODUCTOMSCHRIJVING

Verstoppingen of verontreinigingen zijn niet alleen zeer onaangenaam, ook de financiële consequenties worden vaak onderschat. Met de pijpreinigingspomp MSW-PUMP CLEAN 100 van MSW lost u snel, betrouwbaar en zonder het gebruik van dure en milieuonvriendelijke chemicaliën, verstoppingen in wastafels, gootstenen, badkuipen of toiletten op. Handmatige pijpreinigingspompen werken met waterdruk en bieden daardoor ook een meer zuig- en drukkracht dan gebruikelijke zuigkolven of andere reinigingsmethoden die werken met lucht. Hardnekkige pijpverstoppingen kunt u dus erg effectief oplossen. Dankzij de twee bijgeleverde rubber-adapters in verschillende lengtes, kan de pomp goed dienen voor verschillende toepassingen in het hele huishouden, restaurants, bars en cafetaria's.

De verstopping wordt effectief opgelost door waterdruk. Daartoe moet het bovenste handvat van de pijpreinigingspomp worden uitgetrokken zodat de pijp wordt gevuld met water. Daarna wordt ze in de tegengestelde richting bewogen. De daaruit resulterende hoge waterdruk lost ook hardnekkige verstoppingen in riolen of leidingen op.

De pijpreinigingspomp MSW-PUMP CLEAN 100 is compact verwerkt en voorzien van stevige, ergonomische handgrepen. Dankzij de instelbaarheid van de handgrepen in alle richtingen, is een exacte aanpassing aan de respectieve reinigingstaak mogelijk en wordt eveneens gezorgd voor een optimale krachtoverbrenging.

Dankzij de meegeleverde adapter is de pijpreinigingspomp geschikt voor verschillende toepassingen. Voor moeilijk bereikbare afvoeren, zoals in de toiletten, biedt de lange rubber-adapter meer vrijheid tijdens het werken. Voor gootstenen, wastafels, badkuipen of afvoerputjes is de korte adapter optimaal geschikte. De rubberen onderdelen zijn snel en gemakkelijk te vervangen en te reinigen.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen & reviews


5.0

Gebaseerd op 2 reviews

01.06.2023

Toilette tettet seg prøvde forskjellige løsninger - fungerte fikk låne pumpe av en rørlegger. Den fungerte fint. Fant den samme på nettet, kjøpte den med en gang.

01.06.2023

Das Produkt erfüllt die Ansprüche > sehr wirkungsvoll. Rasche Lieferung.