Item: EX10060186

|

Model: MSW-UR-4A

Katrol - 4.000 kg - kabeldiameter 1 mm - 8 mm

€ 30,99
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • Katrol van stevig staal
  • Eenvoudig inleggen van de kabel dankzij de draaischijffunctie
  • Max. draagkracht tot 4 t
  • Verdubbeling van de trekkracht
  • Omkeren van de trekrichting
  • Kabeldiameter van 1 tot 8 mm

PRODUCTOMSCHRIJVING

Katrol - 4.000 kg - kabeldiameter 1 mm - 8 mm

De katrol MSW-UR-4A is speciaal ontwikkeld voor gebruik met kabellieren. Hun mechanica verdubbelt de efficiëntie van een kabel. Bovendien is de katrol van MSW ook geschikt voor het hijsen van zware lasten of het omkeren van de trekrichting. De behuizing van massief staal is weerbestendig en kan dus optimaal worden gebruikt in het bos en off-road gebieden. Als het gaat om kabellieren, is de katrol van MSW een must-have voor alle professionals.

Als het een keertje dubbel zo sterk moet zijn

De stalen katrol is ontworpen voor de bijkomende montage op kabellieren en staalkabels en zorgt voor een verdubbeling van de tractie met een maximale belasting van 4.000 kilogram. De katrol is daarom flexibel inzetbaar, of het nu gaat om het slepen van een voertuig of bergingswerken.

Naast de verdubbelde trekkracht kan de katrol ook de trekrichting omkeren of zware lasten heffen. De katrol is geschikt voor alle kabels met een diameter van 1 tot 8 mm. De twee beweegbare draaitafels van de katrol kunnen tegenover elkaar opzij worden geduwd en maken het eenvoudige aanbrengen van de kabel mogelijk. Na het terugdraaien van de draaischrijf naar de startpositie wordt de kabel vastgezet en kunt u beginnen.

De nauwkeurige vervaardiging en geselecteerde materiaalkwaliteit zorgen voor een hoge betrouwbaarheid en een lange levensduur. De katrol geleidt het touw precies en soepel, zodat het slijtagepercentage laag blijft. Het ruimtebesparende formaat maakt de katrol MSW-UR-2A tot een volwaardige metgezel onder de kabellieraccessoires.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen & reviews