Nieuw

Item: EX10090490

|

Model: HT-WT-1000LN

Opvouwbare regenwatertank - 1000 l

€ 159,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Flexibel - in de tuin, op de camping of onderweg, de opvouwbare regenton is snel opgezet
  • Duurzaam - scheurbestendige hoes van PVC 500D, regenwateropening met netfilter
  • stabiel - 10 stangen houden de vorm van de regenwatertank, voeten zorgen voor stabiliteit
  • Ruimtebesparend - kan gemakkelijk worden opgeborgen in opgevouwen toestand en vervoerd in kleine ruimtes
  • Praktisch - wateronttrekking via een waterkraan op gieterhoogte, diepe aftapkraan met 3/4" aansluiting leegt gemakkelijk de hele regenton

PRODUCTOMSCHRIJVING

De flexibele regenwatertank voor in de tuin of op de weg

Water is een kostbaar goed, gebruik het! Met de regenwatertank beschikt u over een wateropslagtank van maximaal 1000 l, die u vult via de regenpijp van uw huis. Of gebruik de opvouwbare regenwatertank op de camping of op uw perceel in de volkstuin. Nu moet het alleen nog regenen zodat je reservoir zich vult met water.

Water uit de regenton van hillvert

De regenton is in een mum van tijd in elkaar gezet. Het deksel van scheurvast PVC wordt gespannen met behulp van de kunststof staven, die het vat stabiliteit geven. Voor een optimale stabiliteit bevestigt u de voeten onder de palen. Het deksel is voorzien van een gat waardoor u het regenwater naar binnen leidt. Vuil of bladeren komen niet in de bak terecht dankzij een gaasfilter.

Voor een optimaal waterbeheer biedt de watertank voor de tuin u drie afvoeren die ook gebruik maken van filters om het regenwater schoon te houden. Met een waterkraan kunt u uw gieter gemakkelijk met water vullen. De aftapkraan aan de onderkant heeft een 3/4" aansluiting die u gebruikt voor uw tuinslang. Bij zware regenval beschermt de overloopkraan de regenton.

Alle materialen zijn uiterst duurzaam en ontworpen voor gebruik buitenshuis. De PVC hoes overtuigt met een 500D stof. Tegelijkertijd is het materiaal uiterst flexibel en kan het voor vervoer tot een minimum worden opgevouwen. Voor regenpijpen vindt u in het assortiment van hillvert Tussenstukken met afvoerpijpen, waardoor u het regenwater van het dak van uw huis naar de regenwatertank kunt leiden. Voor grote hoeveelheden water kunt u meerdere regentonnen met elkaar combineren. Elke druppel telt!

TECHNISCHE DETAILS