Gebruikt product
Onze tweedehands producten zijn gebruikelijk gerenoveerde klantretouren of voormalige showmodelen. De producten kunnen cosmetische defecten hebben, maar zijn technisch zo goed als nieuw. Uiteraard bieden wij het normale retour en garantie beleid aan.

Item: EX20230209

|

Model: GR-MG58

Tweedehands Rugtrainer - 135 kg

€ 1.479,00 € 1.829,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • flexibel - ideaal voor in de sportschool of thuisgym
  • praktisch - ergonomische handgrepen voor een aangename training
  • gezond - traint bovenrugspieren en schouders
  • hoogwaardig - duurzaam, hoogwaardig materiaal
  • gezellig - comfortabele pasvorm

PRODUCTOMSCHRIJVING

De Butterfly Reverse van Gymrex voor je sportschool!

Heeft u een sportschool of wilt u een thuisgymnastiek opzetten? Om je bovenrugspieren en schouders te trainen heb je de Butterfly Reverse GR-MG58 van Gymrex nodig! 100% comfort, hoogwaardig materiaal en een hoog draagvermogen! Met de Butterfly Reverse kun je je trainingsmogelijkheden uitbreiden en investeren in gezondheid, stabiliteit en duurzaamheid!

Hoge kwaliteit en stabiel - de lage rij!

Door gepoedercoat staal is de lage rij machine extreem stabiel en bestand tegen een maximaal gewicht tot 135 kg. Dit maakt het geschikt voor een breed scala aan trainingsmethoden en atleten van verschillende sterktes, zowel beginners als professionals. Daarnaast heeft de machine ergonomische handgrepen.

De zitting van de rugunit is gemaakt van leer gevoerd schuim, zodat je comfortabel kunt zitten tijdens het trainen. Het gebruik van staal en zwarte kleur zorgt voor de optimale gym-look van de lage rij en is geschikt voor elk type gym of home gym.

TECHNISCHE DETAILS