Gebruikt product
Onze tweedehands producten zijn gebruikelijk gerenoveerde klantretouren of voormalige showmodelen. De producten kunnen cosmetische defecten hebben, maar zijn technisch zo goed als nieuw. Uiteraard bieden wij het normale retour en garantie beleid aan.

Item: EX20260081

|

Model: STAR_RS133E169_01

Tweedehands Projectiescherm - 302 x 201 cm - 16: 9

€ 239,00 € 289,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Groot - authentiek bioscoopgevoel dankzij massieve diagonale meting van 338 cm (133 ")
  • Zeer goed zichtbaar - luminantiefactor van 1,1 gain maakt een kijkhoek van plus minus 75 ° mogelijk
  • Intuïtief - de motor van het projectiescherm kan worden bediend via de afstandsbediening of vanuit de bedieningskast
  • Stille — stille motor rolt uit en trekt het projectiescherm in
  • Installatie - eenvoudig te monteren aan de muur of het plafond van de kamer

PRODUCTOMSCHRIJVING

Creëer een bioscoopatmosfeer in uw woonkamer met het hoogwaardige projectiescherm

Of het nu in uw comfortabele thuisbioscoop in de woonkamer is, tijdens een belangrijke vergadering in de vergaderruimte of in de collegezaal aan de universiteit: Het projectiescherm STAR_RS133E169_01 van Fromm & Starck, biedt het perfecte presentatieoppervlak voor elke projector met frontprojectie.

Rustig en groot! Het gemotoriseerde projectorscherm uit de collectie kantoormeubelen van Fromm & Starck

Het gemotoriseerde projectiescherm meet 302 x 201 cm en heeft een indrukwekkende schermdiagonaal van 338 cm (133 "), waardoor een echte theatersfeer in uw huis wordt gecreëerd. De zwarte rand rond het scherm zorgt voor een beeldscherm/afbeeldingsgrootte van 294 x 166 cm in 16: 9-formaat. Dit zogenaamde maskeren verbetert het contrast en daarmee het visuele resultaat enorm. Omdat de achterkant volledig zwart is, is het projectorscherm volledig ondoorzichtig. Indien nodig kunt u het gemotoriseerde projectiescherm zelfs boven een venster monteren.

Het projectorscherm beweegt soepel naar beneden met een druk op de knop op de handige afstandsbediening en keert terug naar zijn witte behuizing als je klaar bent. Na gebruik kunt u de afstandsbediening in de praktische wandhouder plaatsen, zodat u deze altijd bij de hand hebt. Natuurlijk kunt u het projectorscherm ook bedienen via de intuïtieve bedieningskast.

Het 3-laags projectiescherm is gemaakt van 0,4 mm dik PVC, wat het voordeel heeft ten opzichte van andere materialen dat het vanaf de eerste keer glad is en geen lelijke vouwen bevat. De luminantiefactor van 1,1 gain zorgt voor een lage reflectiewaarde, waardoor een kijkhoek van ± 75 ° mogelijk is. Dit betekent dat beeldresoluties van hoge kwaliteit zoals Full HD, Ultra HD (4K) en 8K ook op het projectorscherm kunnen worden weergegeven zonder kwaliteitsverlies, waardoor uw filmervaring een speciale traktatie wordt.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN