Item: EX10260151

|

Model: STAR_SEAT_21

Bureaustoel - netrug - lendensteun - 150 kg

€ 199,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • comfortabel – comfortabele en moderne bekleding in zwart met lendensteun en ventilatieopeningen
  • IN HOOGTE VERSTELBAAR - Gasveer voor hoogtecorrectie binnen 100 mm
  • veerkrachtig – de stoel heeft een draagvermogen van 150 kg
  • flexibel – 360° draaibaar, in hoogte verstelbaar en rugleuning kantelbaar
  • zacht – twee verstelbare armleuningen voor af en toe rust

PRODUCTOMSCHRIJVING

Je zit graag langer op de draaibare bureaustoel

Indien nodig begeleidt hij u de hele dag zonder dat u het merkt. Een bureaustoel is de onmisbare ondersteuning die je de dag door helpt bij elke zittende activiteit. Ergonomisch, stabiel, modern - net als de zwarte draaifauteuil van Fromm & Starck!

De bureaustoel verrijkt je kantoorinrichting

De basis voor een comfortabele en productieve werkdag is de comfortabele bekleding van de bureaustoel. De schuimvulling met een dichtheid van 55 g/cm garandeert een optimaal zitcomfort

Voor een optimale zithouding die overeenkomt met uw lengte, kan de ergonomisch gevormde stoel met het Donati-mechanisme worden gekanteld en met een gasdrukventiel traploos 100 mm in hoogte worden versteld. Bovendien kan de bureaustoel in een optimale positie worden gekanteld, die, eenmaal ingesteld, stevig wordt vastgehouden. De hoek tussen het bovenlichaam en de dijen mag niet kleiner zijn dan 90°. Als je af en toe je armen wilt ontlasten, zijn er twee comfortabele en verstelbare armleuningen.

Met deze bureaustoel kunt u niet alleen geconcentreerd en comfortabel werken, maar ook flexibel reageren op uw omgeving op kantoor. Doordat hij 360° kan worden gedraaid, draait u zich net zo snel om naar uw collega naast de deur als uw baas die net binnenkomt. De vijf nylon wielen zorgen voor nog meer mobiliteit, waarmee je de bureaustoel snel naar de volgende kamer kunt schuiven of zittend van houding kunt veranderen. De mobiele draaistoel is met een draagvermogen van 150 kg extreem robuust.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN