Trustpilot

Professioneel gereedschap

Wanneer iemand aan professioneel gereedschap denkt, wordt er gedacht aan kwaliteit en snelheid Wij hebben een assortiment met sterk gereedschap: denk daarbij aan lasapparaten, slijpmachines en nog veel meer. Dit zijn kwaliteitsproducten voor echte vakmannen en makers van alle nuttige en mooie dingen in het leven, van professionele monteurs tot huisjuweliers. Dankzij uitstekende engineering door kwaliteitsmerken als MSW en een breed scala aan opties vindt je bij ons alles wat je nodig hebt voor in de werkplaats of gereedschapsschuur.

Betrouwbaar gereedschap en apparatuur voor al het handmatige vakwerk

We hebben een breed scala aan professionele gereedschappen en industriële uitrustingen voor reparatie, montage en constructie ; het is lastig om alles in een geheel samen te vatten vanwege het enorme scala aan diversiteit dat we in ons assortiment aanbieden. Van elektrisch gereedschap tot soldeerbouten, van lieren tot garagedeuren, wij zijn een vertrouwde leverancier van kwaliteitsgereedschappen en -apparatuur voor professionele, semi-professionele en particulieren. We hebben betrouwbare merken in huis met een staat van dienst opgebouwd door de jaren heen. Een merk als Stamos Germany, het belangrijkste merk van onze lasbenodigdheden. Dit merk werkt hard om tools te produceren die intuïtief en praktisch in gebruik zijn, die aan alle veiligheidsnormen voldoen of deze overtreffen en voorbeeldige resultaten opleveren. Bijna iedere categorie zoals o.a. lasbenodigdheden bevat verschillende opties met verschillende prijsklassen en verschillende functies, voor elk budget en elke gebruikssituatie. En om ervoor te zorgen dat je kunt werken terwijl je al je vingers en tenen behoudt, hebben we ook een breed scala aan veiligheidsuitrustingen voor dergelijk gereedschap op voorraad. Onze catalogus biedt professionele gereedschappen met tal van extra functies en geavanceerde technologieën om ervoor te zorgen dat uw werk zo gemakkelijk en nauwkeurig mogelijk is: oververhittingssignalen, LED-displays, ergonomische handgrepen en vele andere afwerkingen maken van deze gereedschappen een voorkeursoptie voor onze klanten. Voor dagelijks gebruik en intensief gebruik, bieden we gereedschap aan dat gemaakt is van hoogwaardige, robuuste materialen, met een hoge weerstand en een hoog rendement, zoals onze boorhamers, die tot 2300 slagen per minuut maken bij 350 rpm. We begrijpen dat elke nieuwe tool een investering is - daarom zorgen we ervoor dat we alleen professionele tools leveren die op de lange termijn hoge prestaties leveren.

Professioneel elektrisch gereedschap waarmee je kunt bouwen en waarop je kunt rekenen dat het werkt.

Net als ons extreem populaire assortiment horeca-apparatuur , wordt er ook op onze professionele gereedschap gerekend, zowel door jou als klant en door honderden professionals in heel Europa. Naast groot en klein elektrisch gereedschap, bieden we uiterst functionele uitrustingen zoals automatische garagedeuren voor elke carport of industriële werkplaats, en zelfs apparaten voor zeer gedetailleerd werk, zoals innovatieve reparatietools voor smartphones die zijn ontworpen om te werken met de meest geavanceerde technieken. Met onze selectie krachtige lieren kunt u extreem zware items optillen en verplaatsen - een essentiële functionaliteit voor elk magazijn of mechanische werkplaats, vooral in combinatie met een kraanweegschaal of vloerweegschaal om je te helpen bij het catalogiseren of prijzen van een bepaald item. Maar deze professionele gereedschappen zijn ook ideaal voor doe-het-zelvers, kleinschalige knutselaars en zelfs kunstenaars! Een polystyreensnijder van 250 watt is bijvoorbeeld geweldig voor elke beeldhouwer die een prototype wil maken, terwijl onze lassers en soldeergereedschappen kunnen worden gebruikt in elke thuiswerkplaats of gereedschapsschuur voor reparatieprojecten aan huis die je liever zelf doet! Dus waarom zou je de volgende keer dat je onze gevarieerde assortiment bezoekt niet eens een kijkje nemen in ons assortiment professionele gereedschappen en uzelf uitrusten met een nieuwe polijstmachine, plasmasnijder of adapter. Zorg ervoor dat je project een succes wordt met de juiste apparatuur van de juiste leverancier.