Trustpilot
Nieuw
(1) Review

Piepschuimsnijder - 150 W - 500 °C - tot 200 mm - profielmes en geleider

€ 159,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10062717

|

Model: MSW-ISU-STYRO 250 S1

Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 159,00
3+
5%
€ 151,05
5+
10%
€ 143,10
10+
15%
€ 135,15
Belangrijkste kenmerken
  • professioneel – thermozaag voor het zuiver zagen van isolatie- en isolatieplaten van piepschuim tot 200 mm dik
  • krachtig – hetedraadknipper met korte opwarmtijd dankzij krachtige transformator
  • ergonomisch – compacte en lichtgewicht polystyreensnijder met eenhandige handgreep en ophanging
  • eenvoudig – Styrocutter met verschillende messen en snelle meswissels
  • accessoires – Piepschuimsnijapparaat inclusief 2 rechte messen (150 en 200 mm), een profielmes met verstelbare geleider, een markeerstift, een borstel en een inbussleutel in een praktische transportkoffer
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

Met de MSW piepschuimsnijder snijdt u eenvoudig isolatie- of verpakkingsmateriaal

De polystyreensnijder van MSW is ideaal voor gebruik bij het snijden van bouwisolatie, composietsystemen voor thermische isolatie (ETICS), voor gedetailleerd werk zoals het maken van kabel- of buisuitsparingen, mofopeningen, raamkozijnen, fijne sneden bij het maken van modellen en nog veel meer. De krachtige styrocutter maakt zowel bij commercieel als commercieel gebruik indruk door zijn betrouwbare en veilige bediening, hoogwaardige resultaten en uitzonderlijk werkcomfort.

Snel en handig: de piepschuimsnijder uit de knutselspullen van MSW

Voor precieze randen smelt de hetedraadsnijder het materiaal op het grensvlak. Hiervoor stel je de temperatuur in 16 standen in tot 500 °C en na een korte opwarmtijd glijdt de piepschuimsnijder moeiteloos door materialen als geëxpandeerd polystyreen (EPS), geëxtrudeerd polystyreen (XPS), polyethyleen, polypropyleen en andere thermoplasten. Magazijnen profiteren ook van de eigenschappen van de thermozaag, omdat ze piepschuimpanelen kunnen snijden of profileren, zodat de goederen precies en veilig in de dozen passen.

De ergonomische eenhandige handgreep en de royale kabellengte van 3 m maken bijzonder flexibel werken mogelijk. Daarnaast is het piepschuim snijapparaat uiterst compact, licht van gewicht en voorzien van een vering als je met beide handen moet snijden. De meegeleverde mesjes zijn flexibel en gemakkelijk vervangbaar. Naast de piepschuimsnijder ontvang je ook een ruim assortiment accessoires: 2 rechte messen (150 en 200 mm), een profielmes met verstelbare geleider, een markeerstift en een meetlint, een borstel voor het schoonmaken en een inbussleutel voor het snel het verwisselen van de messen. Alle componenten kunnen veilig worden opgeborgen en vervoerd in een stevige koffer.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


5.0

Gebaseerd op 1 review

Sorteer op :

9 dagen geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Bovenkant

De service was ook geweldig vanwege reserveonderdelen!

Toon de originele review

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht