Item: EX10061591

|

Model: MSW-WOT-68

Mobiel Olie verzameltank - 75 L - Handpomp

€ 269,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • efficiënt - hoge capaciteit van 75 l met een plat ontwerp
  • eenvoudig - Handpomp maakt een debiet mogelijk tot 20 l / min
  • praktisch - afdekrooster voorkomt olievervuiling
  • mobiel - dankzij de vier wielen; twee van hen met remmen
  • duurzaam - stalen constructie met hoogwaardige poedercoating

PRODUCTOMSCHRIJVING

Minimale hoogte met maximale capaciteit: de Olie verzameltank met Handpomp

Met een lage hoogte is de Olie verzameltank MSW-WOT-68 ideaal voor het aftappen van olie onder verschillende voertuigen en overal waar weinig ruimte is. Dankzij het robuuste ontwerp met een inklapbare handgreep en vier wielen kan de Olie verzameltank ook worden gebruikt voor eenvoudig transport of voor het schoon vullen van vaten. Het brede scala aan toepassingsmogelijkheden maakt de Olie pan uit de knutselspullen van MSW een onmisbare hulp in elke autowerkplaats.

Werk netjes en efficiënt met de olieverversingstools van MSW

De Olievanger auto staat garant voor schoon en efficiënt werken. Dankzij de brede rand worden spatten op de vloer geminimaliseerd. Een afdekrooster voorkomt op betrouwbare wijze dat de olie door vuil of andere onderdelen wordt verontreinigd. Als de Olie verzameltank tot 75 l is gevuld, kan deze snel en schoon worden geleegd met een debiet van 20 l/min via een Handpomp.

Uitgerust met een inklapbare handgreep met een lengte van 730 mm en vier wielen - waarvan twee met rem - is de Workshop olieverzameltank gemakkelijk te manoeuvreren en veilig te parkeren. De lekbak is ook geschikt om schoon te vullen, voor eenvoudig transport of voor het veilig opbergen van vloeistofcontainers.

Professioneel autogereedschap moet voldoen aan de hoogste eisen in het dagelijkse werk en overtuigen door stabiliteit en duurzaamheid. Daarom bestaat de Olie verzameltank uit een robuuste stalen constructie met een hoogwaardige poedercoating. Dit materiaal en de hoogwaardige afwerking garanderen een langdurig gebruik met perfecte functionaliteit - zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

TECHNISCHE DETAILS