Nieuw

Item: EX10280331

|

Model: WIE-BK-60

Honingzuiger - diagonaal - elektrisch - 4 raten

€ 419,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • praktisch - in de honingraatkorf passen 4 honingraten tot maximaal {{maximum_frame_size}} mm met een binnendiameter van {{interior_diameter_of_honey_extractor}} cm
  • instelbaar - de honingzuiger werkt met een vermogen van 140 W en biedt 10 snelheidsniveaus waarmee u de draaisnelheid individueel kunt bepalen
  • Eenvoudig - schoon vullen van de honing door de verhoogde standaard en via de aftapkraan
  • Stabiel - dankzij drie stevige ijzeren poten, die ook het vullen vergemakkelijken
  • hygiënisch - dankzij het gebruik van roestvrij staal voor zowel de honingzuiger als de honingraatkorf

PRODUCTOMSCHRIJVING

Hoogwaardige honingzuiger van roestvrij staal voor 4 raten

De honingzuiger is een van de belangrijkste instrumenten van een imker. De elektrische diagonale extractor van Wiesenfield bijenteeltbenodigdheden heeft een capaciteit van 4 raten en is ideaal voor honingwinning op kleine of particuliere schaal.

De elektrische diagonaalzuiger voor een efficiënte en snelle honingoogst

Diagonale extractoren zoals het model {{model_naam}} maken zowel een gemakkelijke honingstroom als de extractie van grotere raten mogelijk. U verwerkt de oogst binnen enkele centrifuges dankzij de capaciteit van 4 kammen met een maximale grootte van {{maximum_frame_grootte}} mm. De grote diameter van het vat (47 cm) genereert voldoende centrifugale krachten voor de efficiënte extractie van de honing uit de raten. De honingzuiger 4 raten werkt elektrisch en met een vermogen van 140 W. Dankzij de tien snelheidsniveaus kunt u de draaisnelheid individueel bepalen; u kunt ook de draairichting flexibel bepalen. Een noodknop maakt veilig gebruik mogelijk.

Het centrifugehuis en de honingraatkorf zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en voldoen aan de eisen van hygiënische honingproductie. Het materiaal is ook bijzonder duurzaam en gemakkelijk te reinigen na gebruik. De roestvrijstalen honingafzuiger staat iets verhoogd op drie stevige ijzeren poten, wat het vullen van de honing vergemakkelijkt. Met een aftapkraan kan de centrifuge ook schoon en volledig worden geleegd. Dankzij het transparante acryldeksel kunt u het spinproces altijd zien, waardoor u volledige controle heeft over uw honingoogst.

TECHNISCHE DETAILS