Item: EX10280023

|

Model: WIDS-24

Honingzeef - dubbele zeef - roestvrij staal - 24 cm

€ 33,99
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • Betrouwbaar - dubbele filtratie van de honing
  • Universeel - dankzij de uitschuifbare steunbeugels
  • Onderhoudsarm - snel en gemakkelijk schoon te maken
  • Duurzaam en zeer hygiënisch - dankzij hoogwaardig roestvrij staal
  • Hoge kwaliteit - dankzij nauwgezet vakmanschap

PRODUCTOMSCHRIJVING

Roestvrijstalen honingzeef met platte grove zeef en gebogen fijne zeef

Voor het bottelen moet een hoogwaardige honing worden ontdaan van wasdeeltjes, houtsplinters van het frame of delen van dode bijen met behulp van een honingzeef. De honingzeef van Wiesenfield, met zijn combinatie van een platte grove zeef en een gebogen fijne zeef, is ideaal voor de eerste filtratie direct nadat de honing is geëxtraheerd.

De onmisbare klassieker onder de bijenteeltbenodigdheden

Dankzij de dubbele constructie van de honingzeef loopt het product direct van de grofmazige zeef in de daaronder gelegen dichtere binnenzeef en kan het als voorgereinigde honing in een goed afsluitbare container worden gevuld. Met een diameter van 24 cm en dankzij de uitschuifbare steunbeugels kan het honingfilter worden gebruikt voor emmers of containers vanaf deze diameter of groter. De dubbellaagse honingzeef is gemaakt van hoogwaardig RVS en is daardoor zeer hygiënisch en bij uitstek geschikt voor het verwerken van voedsel. Roestvrij staal is ook heel gemakkelijk schoon te maken en overtuigt door zijn hoge duurzaamheid.

Aanwijzing voor gebruik: Zowel de fijne als de grove zeven kunnen tijdens het filtratieproces verstopt raken. Als dit gebeurt, moet u stoppen met het extraheren van de honing en de zeef schoonmaken en drogen voordat u doorgaat met verwerken. Na het persen moet de honing enkele uren rusten om de fijnste deeltjes en luchtbellen naar de oppervlakte van de honing te laten stijgen. Het resulterende schuim kan vervolgens worden afgeschuimd met een platte lepel.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN