Item: EX10280130

|

Model: WIE-AT-300

Dierenval - 1.020 x 200 x 270 mm - rastermaat: 25 x 25 mm

€ 55,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • diervriendelijk - vang schadelijke en ongewenste dieren zonder ze te schaden
  • betrouwbaar - dankzij het gevoelige ontgrendelingsmechanisme, het veilige slot en een rastermaat van 25 x 25 mm
  • veilig - met stevige handgreep met deksel om de hand te beschermen
  • duurzaam - en weerbestendig dankzij productie van Gegalvaniseerd staal)
  • Accessoires - waaronder vleestangen, vleeshaken, speciale lokstoffen en foliehandschoenen

PRODUCTOMSCHRIJVING

Bestrijd diervriendelijke plagen met de Dierenval van Wiesenfield

Levende vallen worden algemeen beschouwd als een diervriendelijke vangmethode. Met de Dierenval WIE-AT-300 van Wiesenfield kiest u voor een bijzonder betrouwbaar en gebruiksvriendelijk model. Het gevoelige mechanisme en de uitgebreide accessoires maken het vangen en verplaatsen van schadelijke of ongewenste dieren veilig en ongecompliceerd. De Dozenval is al voorgemonteerd en kan direct na levering worden gebruikt met de meegeleverde speciale lokazen.

De weerbestendige Dierenval voor kleine en grote viervoeters

Met de totale afmetingen van 1.020 x 200 x 270 mm en een rastermaat van 25 x 25 mm is de Dierenval geschikt voor kleinere dieren zoals ratten, maar kan ook worden gebruikt als Martenval of Vossenval kan worden gebruikt. Het gevoelige sluitmechanisme reageert betrouwbaar op elke beweging. Als de onruststoker wordt gepakt, kunnen de val en de levende inhoud veilig worden getransporteerd met behulp van de handgreep met een hoes om de hand te beschermen.

Het compleet voorgemonteerde Dierenval bestaat geheel uit verzinkt staal, waardoor het bijzonder roestvast is en daardoor extreem duurzaam. Dit betekent dat de val niet alleen op zolder, in de kelder, in opslagruimten of garages kan worden opgesteld en ongedierte helpt verwijderen, maar ook in tuinen of boerderijen.

Naast de eigenlijke sifon zijn de benodigde accessoires voor direct gebruik bij de levering inbegrepen. Deze omvatten vleestangen, vleeshaken, speciale lokstoffen en foliehandschoenen voor het veilig opzetten en voorbereiden van de val en het risicovrij vrijlaten van de dieren in onbevolkte gebieden.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen & reviews