Ontdek ons uitgebreide productassortiment
meer categorieën

1 - 16 van 16 producten

Voor het gebruik van de filter zijn geen resultaten gevonden!

Welbach staat voor betrouwbare, kwalitatief hoogwaardige en betaalbare lasapparaten van verschillende groottes voor een groot aantal toepassingen. Alle aangeboden apparaten beschikken over de nieuwste technieken en bieden de gebruiker een optimale mix van vele jaren ervaring, know-how en innovatie.

Bij het productieproces van Welbach wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de strengste Duitse kwaliteitsnormen. Alle materialen en accessoires zijn herhaaldelijk getest en zijn onderworpen aan de controles volgens Duitse richtlijnen. Het ontwerp en de vormgeving van het gehele assortiment wordt uitsluitend uitgevoerd door onze medewerkers in Duitsland.

De aangeboden producten verschillen enkel door hun toepassing. De machines zijn zowel geschikt voor gebruik thuis als voor professioneel gebruik. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de plasmasnijder TREXUS50 of de MIG MAG-lasmachine OMEGA 250. Het assortiment van Welbach omvat een breed scala aan producten die voor verschillende toepassingen kunnen worden gebruikt.

De lasapparaten overtuigen door hun eenvoudige bediening en hoge hoge rendement, die wordt bereikt door de nieuwste technologieën zoals MOSFET. Accessoires en reserveonderdelen zoals elektrodenhouders voor TIG-apparaten kunnen te allen tijde worden besteld en garanderen een lange gebruiksduur.

De machines van Welbach imponeren met hun technische verfijning, gegarandeerde levensduur en moderne design. Ze voldoen aan alle eisen!