Wandrekken

Zoek je naar een manier om extra opbergruimte te creëren, zonder al te veel kostbare ruimte te verliezen? Dan is een wandrek van Royal Catering de beste keus! Deze wandrekken zijn voordelig en bieden ruimte aan een groot aantal producten. Pannen, worstclippers, servies, asbakken, drank en diverse ingrediënten kunnen veilig worden bewaard op deze schappen. Het schoonmaken is een fluitje van een cent, aangezien het hele wandrek is gemaakt van duurzaam roestvrij staal.

Overzichtelijke opslag

Ruimte en overzicht is belangrijk in iedere keuken. Wandrekken van Royal Catering helpen bij het overzichtelijk bewaren van verschillende soorten producten zoals curryworstsnijders en wafelijzers. Hiermee worden ongebruikte keukenmuren benut en ontstaat elders meer ruimte. Het wandrek is simpel vormgegeven en is eenvoudig op te bouwen. De rails wordt aan de muur gemonteerd middels een aantal meegeleverde schroeven. Vervolgens wordt het schap bevestigd en is het wandrek klaar voor gebruik. Aangezien dit meubel compleet is vervaardigd uit roestvrij staal, is hij makkelijk schoon te houden, effectief beschermd tegen corosie en een lang leven beschoren. Met een natte doek kan stof eenvoudig worden verwijderd. Als het meubel vetsporen bevat, raden we aan om een klein beetje zeep te gebruiken.

Eenvoudig en praktisch

Een aantal wandrekken is voorzien van praktische zijwanden waardoor producten niet van het schap kunnen vallen. Deze zijwanden kunnen op twee manieren worden bevestigd. Hiermee is het wandrek in te delen naar wens. In combinatie met een werkbank of een roestvrijstalen kast van Royal Catering ziet een keuken er ineens een stuk ordentelijker uit. De ingenieurs van Royal Catering hebben de wandrekken zo vormgegeven dat ze een hoog draagvermogen hebben. Om dit te bereiken, is ieder wandrek voorzien van een aantal dragers. Deze dragers verhogen de stabiliteit en het draagvermogen. Aangezien wij verschillende lengtes aanbieden, is er voor ieder wat wils. De schappen hebben een dikte van 3,5 centimeter en zijn in hoogte verstelbaar. Mocht je te maken hebben grotere of kleinere producten, kan het wandrek altijd naar believen in hoogte worden bijgesteld.