Gebruikt product
Onze tweedehands producten zijn gebruikelijk gerenoveerde klantretouren of voormalige showmodelen. De producten kunnen cosmetische defecten hebben, maar zijn technisch zo goed als nieuw. Uiteraard bieden wij het normale retour en garantie beleid aan.

Item: EX20250059

|

Model: UNI_GAZEBO_3X4G

Tweedehands Gazebo zonnescherm - Tuinpaviljoen - 3 x 4 m - donkergroen

€ 259,00 € 319,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Ruim— ruimte voor veel mensen om aangename uren te grillen of te genieten van een glas wijn onder de dakconstructie van 3 X 4
  • Beschermend—180 g/m² paviljoen van polyester wat u beschermd tegen zon en lichte regenval
  • Stevig— het gepoedercoate stalen buisframe is duurzaam, corrosiebestendig en bestand tegen omgevingsinvloeden
  • Stijlvol—de moderne vorm, een gebogen dak en zijn verfijnde decoraties maken het paviljoen een blikvanger
  • Eenvoudig—eenvoudig in te stellen dankzij meegeleverde materialen

PRODUCTOMSCHRIJVING

Ontspan onder de tuinpaviljoen van Uniprodo

Bent u opzoek naar een ontspan plek voor in de tuin of op het terras voor komende zomer? Dan is de met hoge kwaliteit zonnescherm UNI_Gazebo_3X4T van Uniprodo (de expert in tuinproducten), de beste keuze voor jou! Het maakt niet uit waar de metalen tuinpaviljoen van 3 bij 4 meter wordt geplaatst, want het zal een favoriete plek worden voor jou en jouw vrienden.

Een populaire ontmoetingsplek en een echte juweel—de klassieke tuinpaviljoen in het donkergroen

Onder de met donkergroen gekleurde 180g/m2 dichte polyester luifel kan je zonder problemen zitten en het beschermt u tegen de zon, vallende bladeren of uitwerpselen van vogels. De luifel beschermt ook perfect tegen lichte regenval. Het gebogen dak ontwerp met verfijnde versiering is 2,4-meter hoog en is gemaakt van een gepoederdcoat stalen buisframe en wat het tuinhuisje tot een echte blikvanger maakt. De stalen stutten onder de slijtvaste stoffen luifel zijn ideaal voor het ophangen van decoraties zoals een reeks lichtten of kleurrijke lantaarns.

Het is gemakkelijk om het tuinhuisje met metalen frame in elkaar te zetten dankzij de meegeleverde montagematerialen. U kunt o.a. beslissen om het tuinhuisje op het gazon, op het strand of op het terras te plaatsen. Het zonnescherm hoeft niet verankerd te zijn aan het dak of de muur van een huis. Met de grondpennen kunt u indien nodig de vier poten in de bodem verankeren, zodat het zorgt voor de benodigde steun en stabiliteit.

De robuuste stalen pijpen frame met zijn elegante versieringen is niet alleen stabiel, maar ook corrosie- en weerbestendig. U kunt nog vele Jaren van het paviljoen genieten. Bestel vandaag nog de metalen tuinpaviljoen en kijk uit naar vele aangename uren met aardige vrienden in uw nieuwe, open lucht woonkamer.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN