Gebruikt product
Onze tweedehands producten zijn gebruikelijk gerenoveerde klantretouren of voormalige showmodelen. De producten kunnen cosmetische defecten hebben, maar zijn technisch zo goed als nieuw. Uiteraard bieden wij het normale retour en garantie beleid aan.

Item: EX20250511

|

Model: UNI_WS_5000PLUS

Tweedehands 2-in-1 Ontkalkingssysteem incl. {{Marketing_meta_keyword_3}} - 2 - 4 personen - 4 L hars

€ 359,00 € 449,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • grondig - waterfilter en waterontharder in één, alleen gefilterd of ontkalkt water kan via aparte aansluitingen worden gebruikt
  • perfecte pasvorm - met een harsvolume van 4 l is dit ontkalkingssysteem ideaal voor huishoudens en bedrijven met {{Suitable_for_2096_temp}}
  • compact - slank ontwerp en verwijderbare, flexibele bedieningseenheid kan ook onder de gootsteen worden geïnstalleerd
  • eenvoudig - intuïtief aanraakscherm en automatische bediening via microprocessor vergemakkelijken het gebruik
  • veilig - onbruikbaar water wordt via een geschikte aansluiting in de riolering geleid

PRODUCTOMSCHRIJVING

Onderhoudsvrij ontkalkingssysteem inclusief waterfilter

Het ontkalkingssysteem met ingebouwd waterfilter van Uniprodo verbetert niet alleen de kwaliteit van het drinkwater en daarmee de smaak van eten, koffie of thee; maar verlengt de levensduur van pijpleidingen, verwarmingssystemen, boilers, wasmachines of waterkokers en koffiemachines. Gebruik de wateronthardingssystemen uit het Uniprodo - assortiment voor een gezonder en gemakkelijker leven dankzij optimale waterkwaliteit!

Verzacht in twee stappen dankzij een microprocessorgestuurde klep

Het ontkalkingssysteem inclusief waterfilter zorgt in twee stappen voor schoon water. Eerst wordt het water door een actief koolstoffilter geleid dat onzuiverheden op betrouwbare wijze verwijdert. Het water wordt dan ontkalkt. De harscontainer en het actieve koolpatroon zijn gescheiden van elkaar, onderlinge besmetting is niet mogelijk. Het proces wordt aangestuurd door een automatische klep met een microprocessor. Afhankelijk van uw behoeften of voorkeuren kunt u het water filteren of gebruiken nadat het extra is onthard. Hiervoor vind je twee aparte aansluitingen.

Door de compacte vorm van de waterontharder kan het apparaat ook onder een wasbak worden geïnstalleerd. Hiervoor kan het besturingssysteem worden verwijderd en, indien nodig, op de rand van het systeem worden opgeborgen. Dankzij het aantrekkelijke design kan het ontkalkingssysteem ook vrijstaand worden gebruikt. Bepaal hoe u het systeem wilt gebruiken!

De werking van de waterontharder is gebaseerd op het ionenuitwisselingsprincipe, dat op betrouwbare wijze calcium en magnesium uit het water verwijdert. De harskern van de waterontharder is hiervoor verantwoordelijk. Met een capaciteit van 4 l hars biedt dit model {{suitable_for_2096_temp}} zacht water voor woningen en gebouwen. Met een druk van 0.10-0.45 MPa bar kan tussen groter dan 1 m³ water per uur worden onthard en gebruikt. Dankzij de aansluiting op het riool worden de waterresten direct in de afvoer geloosd

Installatie en bediening van de waterontharder zijn erg eenvoudig. De installatie wordt stap voor stap beschreven in de instructies. Na inbedrijfstelling van het systeem zorgt de automatische klep met geïntegreerde microprocessor en watermeter voor een soepele werking en automatische regeling van de waterontharder. De ontharder blijkt extreem onderhoudsarm te zijn, je hoeft alleen maar regelmatig zout bij te vullen.

Het goed afleesbare LED display geeft informatie over de huidige status van het apparaat en stelt u in staat om de instellingen op elk gewenst moment eenvoudig aan te passen. De gemaakte instellingen zijn beveiligd tegen onbedoelde instellingen.

TECHNISCHE DETAILS