In de uitverkoop

Item: EX10250534

|

Model: UNI_UMBRELLA_2R300OR_N

Parasol - Oranje - rond - Ø 300 cm - kantelbaar en draaibaar

€ 179,00 € 229,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • DUURZAAM - Duurzame polyester 180 g/m² schaduwstof biedt schaduw voor vele zomers
  • Ruim - de overspanning met een diameter van 300 cm biedt royale bescherming tegen de zon
  • veilig - bescherming tegen UV-stralen dankzij UPF-beschermingsklasse 50+
  • stabiel – dankzij de robuuste constructie en geïntegreerde windbescherming
  • eenvoudig - gemakkelijk openen en sluiten van de paraplu via zwengel en 360° draaibaar

PRODUCTOMSCHRIJVING

De kantelbare vrijdragende parasol voor flexibele bescherming tegen zon en hitte

Op zoek naar een kantelbare zweefparasol? Met een diameter van 300 cm biedt de ronde tuinparasol van Uniprodo een royaal oppervlak dat betrouwbaar beschermt tegen zonnebrand en hitte. Met een UPF-beschermingsfactor van 50+ beschermt de schaduwleverancier ongeveer 98% van alle UV-stralen. Zodat u en uw gasten onbezorgd kunnen genieten van eten en drinken zonder na te denken over de gezondheid van uw huid.

Ronde stoplichtparasol met betrouwbare UV-bescherming

Dankzij het stevige polyester met een dichtheid van 180 g/m² geeft de vrijdragende paraplu jou en je gasten vele zomers schaduw. Het materiaal heeft een hoge trek- en scheurvastheid, is duurzaam, UV-bestendig en zeer onderhoudsvriendelijk. Met behulp van de geïntegreerde handslinger kunt u de paraplu snel en zonder veel moeite openen en sluiten en afhankelijk van de stand van de zon kantelen of draaien.

De constructie en het materiaal overtuigen door hun bijzonder lange levensduur en stabiliteit - ook onder ongunstige omstandigheden. De parasolpaal met een diameter van 45 x 64 mm is gemaakt van corrosiebestendig aluminium; De 8 stutten zijn gemaakt van staal en zijn bijzonder goed bestand tegen beschadigingen. Naast een betere luchtcirculatie zorgt het windbeschermingssysteem ook bij stormachtig weer voor een stevige stand.

De vrijdragende parasol is een bijzonder ruimtebesparende en intelligente variant van zonwering. U kunt het frame direct op muren of naast tafels plaatsen op elke locatie met een solide basis. Hiervoor zijn in de stalen basis gaten voorgeboord om de kap met behulp van schroeven op de gewenste plaats vast te zetten. De bijpassende platen voor parasolstandaards, die u als accessoire bij expondo kunt kopen, garanderen nog meer stabiliteit en flexibiliteit bij het opstellen van de parasol.

TECHNISCHE DETAILS