In de uitverkoop
(1) Beoordeling

Item: EX10250559

|

Model: UNI_UMBRELLA_TR300BL_N

Parasol groot - blauw - zeshoekig - Ø 300 cm - kantelbaar

€ 69,00 € 75,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Duurzaam - Vlekbestendig polyester 180 g/m² schaduwstof biedt schaduw voor vele zomers
  • effectief – overspanning met een diameter van 300 cm zorgt voor veel schaduw
  • gebalanceerd - licht dankzij de aluminium stang en toch stabiel dankzij de geïntegreerde windbescherming
  • praktisch - de paraplu is gemakkelijk te openen en te sluiten met een zwengel
  • kantelbaar - kan eenvoudig worden uitgelijnd volgens de huidige zonnestraling

PRODUCTOMSCHRIJVING

Nooit meer teveel zon met de grote parasol van Uniprodo

De grote parasol biedt u in de zomer een schaduwrijke plek op het terras of in de tuin. De parasols voor terras, tuin of balkon uit het assortiment tuin- en handwerkartikelen van Uniprodo overtuigen door hun hoge kwaliteit, modern design en bijzonder lange levensduur.

De tuinparasol zorgt voor ontspanning zowel op het terras als in de tuin

Bent u op zoek naar een grote parasol? De zeshoekige tuinparasol in blauw met een diameter van 300 cm biedt een royaal oppervlak dat u betrouwbaar tegen de hitte beschermt. Dankzij het tijdloze design is deze ruime tuinparasol ook een uitnodigende blikvanger. Hoogwaardige materialen en de zorgvuldige verwerking onderstrepen subtiel zijn overtuigende uitstraling!

In slechts enkele eenvoudige stappen kunt u de parasol snel en individueel aan elke weersituatie aanpassen. Afhankelijk van de stand van de zon, kantelt u de tuinparasol om het schaduwgebied op de juiste manier uit te lijnen. Het openen en sluiten van de paraplu is net zo eenvoudig met een handslinger.

Dankzij de stevige constructie en het sterke polyester met een densiteit van 180 g/m² zal de parasol vele zomers schaduw bieden. Het materiaal met een hoge trek- en scheurvastheid is duurzaam en zeer onderhoudsvriendelijk. De parasolpaal met een diameter van 38 mm is gemaakt van lichtgewicht, onbreekbaar aluminium; de stutten zijn van staal. Naast een betere luchtcirculatie zorgt het windbeschermingssysteem ook bij stormachtig weer voor een stevige stand.

U kunt de parasol met centrale standpijp zowel vrijstaand als tafelparaplu gebruiken. Kies altijd een stevige ondergrond als standaard. Met een geschikte paraplubak uit het expondo assortiment vergroot je de stabiliteit van de paraplu.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen & reviews


5.0

Gebaseerd op 1 beoordeling

08.02.2023

Really please with this umbrella, great size, lovely colour, easy to put up and sturdy