(5) Reviews

Item: EX10250469

|

Model: UNI_POOLS_15

Opblaasbare Jacuzzi - 600 L - 4 personen - 100 jets

€ 399,00 € 529,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Ruime - ronde spa met een capaciteit van 600 liter biedt voldoende ruimte voor maximaal vier personen
  • Krachtig - dankzij 600 W blaast de luchtpomp de spa snel op en zet hem op
  • Eenvoudig - gebruiksvriendelijk dankzij elektronische bediening met LED
  • Heet - slim verwarmingssysteem met een maximale temperatuur van 42 ° C
  • Accessoires - uitgebreide accessoires incl. hoes, grondzeil, reparatieset en slang

PRODUCTOMSCHRIJVING

100 spuitmonden voor maximaal plezier! De opblaasbare hottub voor 4 personen

De opblaasbare hot tub UNI_POOLS_15 uit de tuinartikelen- en professionele gereedschapscollecties van Uniprodo biedt luxe en ontspanning voor je dagelijkse leven. Met ruimte voor maximaal vier personen kan de opblaasbare spa een oase van rust zijn of het middelpunt van elk tuinfeest. Dit product bevat alles wat u nodig heeft voor installatie en bediening.

Luxe wellness hoeft niet duur te zijn

De ronde opblaasbare spa heeft een inhoud van 600 L en ruime binnenafmetingen van 110 x 110 cm en een hoogte van 60 cm. Binnen kunnen vier mensen comfortabel zitten. De opblaasbare spa voor buiten is bijzonder comfortabel. De vloer is opgevuld met EVA-schuim en maakt zelfs een lang verblijf in het bruisende water een genot.

De watertemperatuur kan worden verhoogd tot 42 ° C. Ondanks het grote volume kan het water verwarmd worden met een snelheid van circa twee graden per uur, afhankelijk van de buitentemperatuur. De meegeleverde hoes zorgt voor een betrouwbare en energiebesparende verwarming en beschermt tegelijkertijd het water tegen vervuiling door bladeren.

Niet alleen het verwarmingselement van 1.800 W is bijzonder effectief - de opblaasbare spa voor buiten is ook uitgerust met 100 jets die een aangename massage geven en u helpen volledig te ontspannen - perfect voor een pauze van uw dagelijkse stress. De instellingen en de temperatuur kunnen worden geregeld met het intuïtieve LED-touchpad.

De effectieve luchtpomp van 600 W blaast de kuip volledig op en is binnen enkele minuten klaar om gevuld te worden. De hoogwaardige en duurzame materialen garanderen een verbazingwekkend lange levensduur van de opblaasbare spa. De hottub wordt ook geleverd met een grondzeil dat de bodem van de kuip beschermt tegen beschadiging. Mocht de opblaasbare spa beschadigd zijn, dan kunt u dit eenvoudig verhelpen met de reparatieset.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen & reviews


3.4

Gebaseerd op 5 reviews

08.02.2023

Szomszédomnál láttuk használatban a terméket. Tetszik, és vadásztunk rá, hogy elfogadható áron jussunk hozzá. Jövő nyáron fogjuk használni. Tartalék szűrőbetétet más vebáruházban szereztünk be hozzá fele áron.

08.02.2023

08.02.2023

Habe den Pool bestellt. Lieferung war sehr schnell. auch früher als erwartet. Aufbau ist kinderleicht und in Sekunden geschehen. Sind sehr happy darüber und würden es immer wieder so machen. danke.

08.02.2023

Fungerar inte,värmer inte vattnet eller klarar av att hålla det varmt under badning. Utetemperatur vid badtillfället 5grader Ingen hjälparen kundtjänsten

08.02.2023

Kam Defekt an, sollte umgetauscht werden, defekter Pool ging zurück aber bisher seit zwei Wochen immer noch keinen neuen bekommen und auch keinen Liefertermin für einen neuen. Ware bezahlt aber keine Leistung erhalten!!!