Trustpilot
In de uitverkoop
(3) Reviews

waterozonisator - 0.5~1 mg/l - 2 - 8 l/min - voor wasgoed

€ 419,00 € 529,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10050397

|

Model: ULX-ECOLAU2000

Laagsteprijs garantie
Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 419,00
3+
5%
€ 398,05
5+
10%
€ 377,10
10+
15%
€ 356,15
Belangrijkste kenmerken
  • schoon - wassen met ozon betekent wassen zonder toevoegingen of minder wasmiddel
  • effectief - verwijdert vuil, geuren en afzettingen met een 300 keer hogere reactiviteit
  • Milieuvriendelijk - werkt met minder wasmiddel, geen plastic, hoeft niet te worden verwarmd en beschermt zo het milieu
  • krachtig - werkt met een waterstroom van 2 - 8 l/min en een ozonconcentratie van 0.5~1 mg/l in twee fasen
  • praktisch - kan eenvoudig aan de muur worden gemonteerd en op de watertoevoer worden aangesloten
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

Met de waterozonizer wast u grondiger en voorzichtiger

Was kleding grondiger dan ooit tevoren en bescherm tegelijkertijd het milieu. Gebruik de waterozonizer van ulsonix! Ozon reageert met water en verhoogt niet alleen de waterkwaliteit, maar bindt ook vuil en geurtjes. Bovendien elimineer je met ozon 99,6% van alle watergedragen ziekteverwekkers en bacteriën. Uw wasgoed wordt merkbaar schoner dan bij andere reinigingsmethoden - zonder toevoegingen en met slechts een kwart van de gebruikelijke reinigingsmiddelen.

De ozongenerator zorgt voor schoon water en ontziet het milieu

Sluit de ozongenerator voor je water aan tussen de waterinlaat en de wasmachine. Bij een waterstroom van 2 - 8 l/min wordt een ozonconcentratie van 0.5~1 mg/l bereikt. Om de beste reinigingsresultaten te bereiken, stelt u de concentratie in op "hoog" voor sterk vervuild wasgoed of op "laag" voor licht vervuild wasgoed. Wassen bindt geuren en verwijdert ziektekiemen en vuil. Deze methode is zachter voor de vezels omdat je met koud water wast en minder wasmiddel gebruikt. Daarnaast bespaar je geld door minder energie te verbruiken en slechts een kwart van het gebruikelijke wasmiddel toe te voegen.

Wassen met minder wasmiddel heeft veel voordelen. Ze voorkomen dat allergieën worden veroorzaakt door het wasgoed. De kleuren van de kledingstukken blijven behouden en de vezels voelen soepeler aan. Ook van conventioneel gewassen kleding worden wasmiddelresten verwijderd en zo opgewaardeerd. Bovendien is het afvalwater aanzienlijk schoner en dus milieuvriendelijker.

Het met ozon behandelde water reinigt niet alleen uw wasgoed, maar ook de wasmachine en voorkomt verkalking. Er ontstaan geen nare geurtjes in, want deze worden al tijdens het wassen gebonden door de ozonbehandeling.

Je monteert de waterozonizer in een paar simpele stappen aan de muur voordat je hem aansluit op de wasmachine. Hij wordt gevoed door een 12V DC-adapter, waardoor hij zelfs in vochtige omgevingen veilig te gebruiken is.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


5.0

Gebaseerd op3 reviews

Sorteer op :

4 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Geen allergenen meer in de wasmachine.

Omdat ik last heb van een wasmiddelallergie, was dit apparaat mijn laatste hoop. En het werkt. Geen uitslag meer en de was is schoon en fris. 5 sterren.

Toon de originele review

5 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Poland

Ik raad het iedereen aan die wil besparen op wasgoed

Ik raad het iedereen aan die op de lange termijn wat geld wil besparen. De was komt er schoon en zonder nare geurtjes uit, ondanks dat ik geen wasmiddel heb gebruikt en op 30 graden heb gewassen op de snelle stand.

Toon de originele review

vorig jaar Gepubliceerd op Expondo Poland

De ozonisator voldoet aan mijn verwachtingen.

Ik gebruik het al ruim een maand en ben tevreden. De apparatuur werkt stil en efficiënt. Wanneer het water stroomt, voel je de karakteristieke geur van ozonisatie. Ik was zonder wasmiddelen, de kleding is daadwerkelijk gewassen en geurloos. Er is geen stof beschadigd en de kleuren blijven onveranderd. Je moet een kleine hoeveelheid wasmiddel aan kinderkleding toevoegen, de ozonisator zelf is niet voldoende. Het mooie is dat je geen waspoeders of vloeistoffen hoeft te gebruiken en zo de hoeveelheid chemicaliën vermindert die in het rioolwater of op onze kleding terechtkomen. De bouwkwaliteit is solide en het ontwerp zou bij de meeste badkamers moeten passen. Het apparaat is groter dan ik dacht, dus voordat je het koopt, is het de moeite waard om te kijken waar je het in de badkamer moet plaatsen.

Toon de originele review

Veelgestelde vragen

Is het veilig om het apparaat te gebruiken of vormt de gegenereerde ozon een gevaar voor de gezondheid?

De ozon die in water wordt gegenereerd, is volkomen veilig en vormt geen risico voor uw gezondheid, of u het nu gebruikt om voedsel te steriliseren of om oppervlakken schoon te maken. Ozon in water is het op een na sterkste oxidatiemiddel en is tot 300 keer effectiever tegen bacteriën en ziektekiemen dan chloor. In tegenstelling tot chloor irriteert het de huid niet. Het met ozon verrijkte water is ook veilig voor de gevoelige of babyhuid. U mag echter geen met ozon behandeld water drinken.

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht