Trustpilot
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Pedaalemmer - 20ste l - roestvrij staal

€ 49,99
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10050300

|

Model: ULX-GB15

Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 49,99
3+
5%
€ 47,49
5+
10%
€ 44,99
10+
15%
€ 42,49
Belangrijkste kenmerken
  • ruim - met 20ste l capaciteit ideaal voor keukens, kantoren of evenementenruimtes
  • robuust - constructie gemaakt van roestvrij staal en uitstekende afwerking zorgen voor een lange levensduur van de bak
  • praktisch - pedaalemmer met anti-rush pedaal kan gemakkelijk met je voet worden geopend
  • hygiënisch - het roestvrijstalen oppervlak is gemakkelijk schoon te maken, het contactloze openingsmechanisme zorgt voor reinheid tijdens het weggooien
  • stijlvol - het glanzende oppervlak overtuigt in elke omgeving
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

De stijlvolle Pedaalemmer zeer praktisch!

Als je iets wilt weggooien, heb je niet altijd één hand vrij. Daarom kan de Pedaalemmer ULX-GB15 van ulsonix gemakkelijk met de voet worden geopend en weer gesloten. Dit beproefde mechanisme is niet alleen comfortabel, maar ook contactloos. Met slechts één beweging van je voet vermijd je direct contact met de emmer. Zo wordt afvalverwijdering een schone zaak!

Pedaalemmer met glanzende eigenschappen

In de Pedaalemmer kunnen u en uw gasten uw afval veilig en onopvallend kwijt. Het deksel verbergt niet alleen het zicht op het afval, maar houdt ook onaangename geurtjes tegen. Met behulp van een voetpedaal met antislip inzetstuk opent en sluit u de Pedaalemmer keuken gemakkelijk en veilig. Je handen komen niet direct in contact met de emmer, wat uiterst hygiënisch is.
De Pedaalemmer 20ste l is gemaakt van roestvrij staal. Dit materiaal overtuigt niet alleen met zijn glanzende oppervlakken, die gemakkelijk te reinigen zijn, maar ook met zijn bijzondere stabiliteit en duurzaamheid, die zelfs bij intensief gebruik nauwelijks slijtage vertoont. Hierdoor blijft de stijlvolle en praktische emmer lang bij je als betrouwbaar afvalverwerkingsbedrijf.
De ronde vorm en het subtiele design geven de Pedaalemmer een discrete uitstraling die zijn functie onderstreept. Dit betekent dat hij onopvallend maar toch duidelijk zichtbaar kan worden geplaatst in elke ruimte waar hij nodig is. Dankzij zijn compacte vorm en een inhoud van 20ste l is hij ideaal voor keukens, kantoren, evenementenruimtes of ontvangsthallen.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


Sorteer op :

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de buitenkant van de emmer schoonmaken?

Het moet worden afgeveegd met een mild schoonmaakmiddel, zoals een glazenwasser, en een zachte doek. Hierdoor zal de emmer er lang perfect uit blijven zien.

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht