Item: EX10050301

|

Model: ULX-GB16

Pedaalemmer - 12e l - roestvrij staal

€ 44,99
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • ruim - met 12e l capaciteit ideaal voor keukens, kantoren of evenementenruimtes
  • robuust - constructie gemaakt van roestvrij staal en uitstekende afwerking zorgen voor een lange levensduur van de bak
  • praktisch - pedaalemmer met anti-rush pedaal kan gemakkelijk met je voet worden geopend
  • hygiënisch - het roestvrijstalen oppervlak is gemakkelijk schoon te maken, het contactloze openingsmechanisme zorgt voor reinheid tijdens het weggooien
  • stijlvol - het glanzende oppervlak overtuigt in elke omgeving

PRODUCTOMSCHRIJVING

De stijlvolle Pedaalemmer zeer praktisch!

Als je iets wilt weggooien, heb je niet altijd één hand vrij. Daarom kan de Pedaalemmer ULX-GB16 van ulsonix gemakkelijk met de voet worden geopend en weer gesloten. Dit beproefde mechanisme is niet alleen comfortabel, maar ook contactloos. Met slechts één beweging van je voet vermijd je direct contact met de emmer. Zo wordt afvalverwijdering een schone zaak!

Pedaalemmer met glanzende eigenschappen

In de Pedaalemmer kunnen u en uw gasten uw afval veilig en onopvallend kwijt. Het deksel verbergt niet alleen het zicht op het afval, maar houdt ook onaangename geurtjes tegen. Met behulp van een voetpedaal met antislip inzetstuk opent en sluit u de Pedaalemmer keuken gemakkelijk en veilig. Je handen komen niet direct in contact met de emmer, wat uiterst hygiënisch is.

De Pedaalemmer 12e l is gemaakt van roestvrij staal. Dit materiaal overtuigt niet alleen met zijn glanzende oppervlakken, die gemakkelijk te reinigen zijn, maar ook met zijn bijzondere stabiliteit en duurzaamheid, die zelfs bij intensief gebruik nauwelijks slijtage vertoont. Hierdoor blijft de stijlvolle en praktische emmer lang bij je als betrouwbaar afvalverwerkingsbedrijf.

De ronde vorm en het subtiele design geven de Pedaalemmer een discrete uitstraling die zijn functie onderstreept. Dit betekent dat hij onopvallend maar toch duidelijk zichtbaar kan worden geplaatst in elke ruimte waar hij nodig is. Dankzij zijn compacte vorm en een inhoud van 12e l is hij ideaal voor keukens, kantoren, evenementenruimtes of ontvangsthallen.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN