Ozongenerator - 7.000 mg / h - 90 W - timer 120 min

Fabrikant: ulsonix | Artikelnummer: EX10050228 | Model: ULX - OZG 7000G

Ozongenerator - 7.000 mg / h - 90 W - timer 120 min
Ozongenerator - 7.000 mg / h - 90 W - timer 120 min
Ozongenerator - 7.000 mg / h - 90 W - timer 120 min
Ozongenerator - 7.000 mg / h - 90 W - timer 120 min
Ozongenerator - 7.000 mg / h - 90 W - timer 120 min
Ozongenerator - 7.000 mg / h - 90 W - timer 120 min
Ozongenerator - 7.000 mg / h - 90 W - timer 120 min
Video afspelen
360° foto
Klik om de galerij te openen
In plaats van 99,00 € U bespaart 40,00 € 59,00 € In plaats van 99,00 €

Prijzen incl. btw

 • Gratis verzending binnen Nederland

  ?

  Dit artikel is momenteel niet beschikbaar!

 • 30 dagen retour-service*

  ?
 • 3 jaar garantie

Product hoogtepunten

 • 7,000 mg / h
 • 90 W
 • Timer tot 120 minuten
 • Gecoat staal
 • Voorfilter

 • Efficiënt - krachtige ozonproductie van 7,000 mg / uur
 • Instelbare - timer voor nauwkeurig gebruik tot 120 min
 • Grondig - twee keramische platen en een voorfilter
 • Handig - compact, robuust en gemakkelijk te vervoeren dankzij het handvat
 • Gemakkelijk te gebruiken - gemakkelijk te begrijpen handmatig bedieningspaneel

De ozongenerator garandeert een comfortabel binnenklimaat

De industriële luchtreiniger ULX - OZG 7000G van ulsonix helpt u sterke geuren in besloten ruimtes effectief te neutraliseren. Je kunt ook muffe geuren bestrijden die het gevolg zijn van overstromingen of branden met de ozongenerator ULX - OZG 7000G. Ozongeneratoren worden gebruikt bij renovatie van kamers en gebouwen en voor luchtzuivering. Ozongeneratoren worden gebruikt voor renovaties van gebouwen en voor het zuiveren van de binnenlucht, vooral in autowerkplaatsen, de hotelindustrie, afval en sanitaire ruimtes, maar ook voor het wegwerken van sigarettenrook of dierengeuren in voertuigen of boten.

Eenvoudig in gebruik en zeer effectief - gebruik de kracht van ozon met de ozongenerator van ulsonix

Het luchtzuiveringssysteem produceert ozon met een snelheid van 7,000 mg / h, waardoor het slechte geuren snel en effectief kan verbieden. De industriële luchtreiniger is voorzien van een timer waarmee je de duur van de ozonbehandeling instelt op 120 min.

Het luchtfilter aan de achterkant van de behuizing zorgt ervoor dat de inlaatlucht effectief wordt gereinigd met een debiet van 174 m³/ h. Het filter kan indien nodig eenvoudig zonder gereedschap worden vervangen. Met 90 W vermogen is dit apparaat bijzonder energiezuinig en kostenbesparend. Om gezondheidsredenen mag niemand de kamer binnengaan terwijl de luchtzuivering aan de gang is. Daarom is er een geschikt waarschuwingsbord voor de deurknop beschikbaar om te downloaden.

De compacte gepoedercoate stalen behuizing is bijzonder veerkrachtig en robuust. De ozongenerator is uitgerust met een handvat voor gemakkelijk transport en de rubberen voetjes zorgen voor stabiliteit op elk oppervlak.

Hoe kan ik veilig ozon gebruiken? Ozon mag alleen worden gebruikt in gesloten ruimtes waar geen mensen of huisdieren zijn. Niemand mag een kamer binnengaan tot 2 uur na een ozonbehandeling. De kamer moet na de behandeling ook minimaal 30 minuten worden gelucht. Adem ozon nooit rechtstreeks vanaf het apparaat in. Produceer alleen de hoeveelheid ozon die overeenkomt met de grootte van de kamer. Zorg ervoor dat er geen brandbare gassen of explosieve materialen in de buurt van de ozongenerator zijn. Lees de handleiding zorgvuldig door voordat u met ozon gaat werken en volg alle veiligheidsinstructies op.

Opmerking over slijtageonderdelen De keramische plaat in het apparaat die nodig is voor ozonbehandeling is een slijtageonderdeel en moet na minimaal 6 maanden of 6000 bedrijfsuren worden vervangen. Slijtagedelen vallen niet onder de garantieperiode van het apparaat; in onze online shop vindt u de bijbehorende keramische borden.

Ontdek hoe effectief ozon is in het bestrijden van bacteriën en schimmels! Onderzoek door de Poolse staatsinspectie (Sanepid) heeft aangetoond dat het proces dat wordt uitgevoerd met de ulsonix ozongenerator een uitstekende aanvulling kan zijn op conventionele desinfectiemethoden en biologische vervuiling kan verwijderen, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.

Model
ULX - OZG 7000G
Artikelstaat
Nieuw
Materiaal, behuizing
Gepoedercoaten staal
Spanning/frequentie
230 V / 50 Hz
Output
90 W
Ozon vermogen
7,000 mg / h
Timer
Ja, tot 120 minuten
Ventilator
174 m3 / uur
Afmetingen (LxBxH)
16,30 x 22,00 x 16,30 cm
Gewicht
3,60 kg
Verzendafmetingen (LxBxH)
32,00 x 29,00 x 25,00 cm
Verzendgewicht
4,00 kg
Handleiding
Leveromvang
 • Ozongenerator ULX - OZG 7000G
 • Instructiehandleiding

Ozon lexicon

1. Wat is ozon?

Ozon (ook wel O3 of trioxide genoemd) is een molecuul dat uit drie zuurstofatomen bestaat. In de stratosfeer beschermt het alle wezens op aarde tegen schade door ultraviolet (UV) straling. Ozon is een extreem reactief molecuul en reageert daardoor gemakkelijk met stoffen zoals ammoniak, dat onaangename geuren kan voorkomen.

2. Hoe werkt een ozongenerator?

Bij de meeste ozongeneratoren wordt de lucht aan de achterkant van het apparaat door een ingebouwde ventilator uitgezogen. In de binnenkant van de generator wordt de lucht met behulp van luchtfilters en een speciale UV-lamp van kiemen en bacterieën gefilterd. Uitsluitend wordt de lucht langs de ingebouwde kermaische platen geleid, waar de zuurstof door een elektrische ontlading in ozon wordt omgezet. Vanaf daar wordt de ozon via de voorkant van het apparaat in de kamer teruggevoerd.

3. Waarvoor worden ozongeneratoren gebruikt?

Ozongeneratoren zijn optimaal geschikt voor een verbetering of vernieuwing van de lucht in gesloten ruimtes. Door de reactiviteit van de ozon worden onangename geuren geneutraliseerd.

4. Veiligheidsmaatregel

Ozon is in hogere concentraties giftig en kan gevaarlijk zijn voor uw gezondheid, daarom moeten meetregelen worden genomen om vrijkomen van ongeconcentreede ozon te voorkomen. Het apparaat moet alleen door gekwalificeerde personeel worden beheerd. Voor het meest effectieve gebruik word bovendien aanbevolen om de keramische platen van de ozongenerator om de 6 maanden te verwisselen. Het merk Ulsonix biedt u qualitatieve hoggwaardige service en verzorging van reserve onderdelen door heel Europa. De geschikte onderdelen voor dit apparaat vindt u natuurlijk ook in onze webshop!

5. Opmerking over slijtagedelen:

De keramische plaat in het apparaat die nodig is voor ozonbehandeling is een slijtvast onderdeel en moet regelmatig worden vervangen. Voor het meest effectieve gebruik van de generator raden we de keramische platen aan:

  • - elke 6 maanden vervangen bij intensief gebruik (meer dan 8 uur / dag),
   - om de 12 maanden te vervangen bij normaal gebruik (4 tot 6 uur / dag),
   - moet elke 18 tot 24 maanden worden vervangen als het zelden wordt gebruikt (minder dan 4 uur per dag).
 • Slijtagedelen vallen niet onder de garantieperiode van het apparaat, overeenkomstige keramische platen zijn te vinden in onze online winkel.

  Zijn er tests die de effectiviteit van ozonbehandeling met ulsonix-apparaten bevestigen?

  Ja, we hebben de resultaten van tests die zijn uitgevoerd door de Poolse staatsinspectie voor sanitair (Sanepid), die de ulsonix-apparaten in augustus 2020 heeft onderzocht. Deze tests bevestigden dat ozonbehandeling biologische verontreinigingen kan verwijderen, zelfs op moeilijk bereikbare en gemakkelijk over het hoofd geziene locaties.

  In onze winkel vindt u geschikte vervangende filters. Selecteer eenvoudig de categorieën "Industriële benodigdheden> Ozongeneratoren" of gebruik onze zoekfunctie.

  De generatoren kunnen in kantoren worden gebruikt, er is geen gevaar voor de techniek. Tijdens het schoonmaken mogen er echter geen mensen in de kamer zijn.

  Hoe lang gaat het luchtfilter mee? Kan het onder water worden schoongemaakt?

  Het hangt af van de gebruiksfrequentie en de omstandigheden waarin het apparaat werkt. Het filter kan onder water worden gewassen, maar moet daarna goed worden afgedroogd.

  Schakelen de ozonators automatisch uit bij gebruik van de timer?

  Ja, ze gaan automatisch uit als de timer stopt.

  Hoe moet ik de ozonisatietijd aanpassen met behulp van de timer in de serie met het display? De handleiding bevat alleen informatie over het automatische programma.Hoe lang moet ik de ozonator instellen om er zeker van te zijn dat deze effectief zal zijn?

  In de serie met display zijn alle programma's voorgedefinieerd - u kunt de ozonisatietijd / pauzetijd / aantal cycli vrij wijzigen. De mate waarin de ozonator moet worden ingesteld, hangt af van het ruimtevolume en de capaciteit van de ozonator. De tabel met de keuze van de tijd afhankelijk van de capaciteit van het volume staat in de handleiding.

  Geldt de informatie over het elke zes maanden vervangen van de keramische plaat voor alle ozonators? Hoe vaak moet ik de lamp vervangen?

  Dit is een indicatieve periode. De vervanging van de tegel is afhankelijk van de gebruiksfrequentie. De lamp moet worden vervangen wanneer deze niet meer werkt. Het heeft een bruikbare levensduur van ca. 7,000 u.

  Werken alle ozonators op keramische platen? Heb je een model dat alleen werkt op een UV-lamp?

  Zo een model hebben we niet. Alle ozonators hebben keramische platen om ozon te genereren. Wanneer de ozongeneratie wordt gestart, wordt ook de lamp gestart. Het is niet mogelijk om alleen de lamp te starten.

  Heeft de ECO-serie naast de lamp ingebouwde platen?

  De ECO serie heeft geen lamp. Modellen uit de ECO-serie hebben een timer in plaats van digitale bediening en geen lamp. Elke ozonator heeft keramische platen voor het genereren van ozon.

  Hoe ingewikkeld is het om slijtdelen te vervangen?

  Het luchtfilter kan door iedereen eenvoudig worden vervangen. Het vervangen van keramische platen is echter geen eenvoudige handeling en moet worden uitgevoerd door een persoon met ervaring en autorisatie.

  Hoe moet ik de efficiëntie van de ozonator kiezen voor de capaciteit van de kamer? Voor welke capaciteit is deze 5g, 7g, 10g, 15g en 20g geschikt?

  In de handleiding staat een tabel. Het belangrijkste hierbij is dat ozonators met een grotere efficiëntie in grote ruimtes en sneller kunnen werken (het reinigingsproces kost minder tijd).

  Is het waar dat de ozonator zo hoog mogelijk moet worden geplaatst voor meer effectiviteit?

  Omdat ozon zwaarder is dan lucht, is het aan te raden de ozonator zo hoog mogelijk te plaatsen en niet op de vloer.

  4.5 Gebaseerd op 2-recensies

  Sorteer op...

  Laat een beoordeling achter (5 sterren is het hoogst, 1 is het laagst)
  Klik op de link die naar uw e-mailadres is gestuurd en bevestig uw mening! Na verificatie wordt het gepubliceerd.

  De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

  Beoordeling door Anonym (1 dec. 2021)
  Beoordeling door Anonym (1 dec. 2021) Loistava tuote

  Ylitti odotukseni
  Vaimo oli ihmeissään ko koneesta !

  Beoordeling door Snorre (10 okt. 2021)
  Beoordeling door Snorre (10 okt. 2021) Godkjøp

  Har ikke prøvd maskinen, men forhandler virker seriøs, og produktet ble levert til avtalt tid. Til meget god pris!

  expondo expert

  Nog niet zeker?

  Onze experts staan klaar om u te helpen!
  020 3690 780
  ma - vr 09:00 - 17:00
  Dit item
  • 7,000 mg / h
  • 90 W
  • Timer tot 120 minuten
  • Gecoat staal
  • Voorfilter

  Dit artikel is momenteel niet beschikbaar!

  Ozongenerator - 7.000 mg / h - 90 W - timer 120 min

  Ozongenerator - 7.000 mg / h - 90 W - timer 120 min

  (2)
  In plaats van: 99,00 € 59,00 €

  Dit artikel is momenteel niet beschikbaar!

  • 7,000 mg / h
  • 90 W
  • Timer tot 120 minuten
  • Gecoat staal
  • Voorfilter