In de uitverkoop

Item: EX10050242

|

Model: AIRCLEAN 4G-WM1

Ozongenerator - 4.000 mg / h - 65 W - timer 180 min

€ 65,00 € 99,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Efficiënt - krachtige ozonproductie van 4.000 mg / uur
  • Instelbare - timer voor nauwkeurig gebruik tot 180 min
  • Grondige - geïntegreerde AIRCLEAN PLATE 4G-WM1 keramische plaat en ventilator met luchtstroomsnelheid van 97,5 m3 / u
  • Handig - compact, robuust en gemakkelijk te vervoeren dankzij het handvat
  • Gemakkelijk te gebruiken - gemakkelijk te begrijpen handmatig bedieningspaneel

PRODUCTOMSCHRIJVING

De ozongenerator garandeert een comfortabel binnenklimaat

De industriële luchtreiniger AIRCLEAN 4G-WM1 van ulsonix helpt u sterke geuren in besloten ruimtes effectief te neutraliseren. Je kunt ook muffe geuren bestrijden die het gevolg zijn van overstromingen of branden met de ozongenerator AIRCLEAN 4G-WM1 Ozongeneratoren worden gebruikt bij renovatie van kamers en gebouwen en voor luchtzuivering. Ozongeneratoren worden gebruikt voor renovaties van gebouwen en voor het zuiveren van de binnenlucht, vooral in autowerkplaatsen, de hotelindustrie, afval en sanitaire ruimtes, maar ook voor het wegwerken van sigarettenrook of dierengeuren in voertuigen of boten.

Eenvoudig in gebruik en zeer effectief - gebruik de kracht van ozon met de ozongenerator van ulsonix

Het luchtzuiveringssysteem produceert ozon met een snelheid van 4.000 mg / h, waardoor het slechte geuren snel en effectief kan verbieden. De geïntegreerde keramische plaat kan na 6000 bedrijfsuren eenvoudig van buitenaf worden vervangen via een steekas. De bijbehorende AIRCLEAN PLATE 4G-WM1 keramische plaat vindt u in ons assortiment. De industriële luchtreiniger is voorzien van een timer waarmee je de duur van de ozonbehandeling instelt op 180 min.

Het filter aan de achterkant van de behuizing zorgt ervoor dat er geen stof in de unit kan komen met de aangezogen lucht met een debiet van 97,5 m3 / h. Met 65 W vermogen is dit apparaat bijzonder energiezuinig en kostenbesparend. Om gezondheidsredenen mag niemand de kamer binnengaan terwijl de luchtzuivering aan de gang is. Daarom is er een geschikt waarschuwingsbord voor de deurknop beschikbaar om te downloaden.

De compacte gepoedercoate stalen behuizing is bijzonder veerkrachtig en robuust. De ozongenerator is uitgerust met een handvat voor gemakkelijk transport en de rubberen voetjes zorgen voor stabiliteit op elk oppervlak.

Ontdek hoe effectief ozon bacteriën en schimmels bestrijdt! Onderzoek uitgevoerd door de Poolse staatsinspectie voor sanitair (Sanepid) heeft aangetoond dat het proces dat wordt uitgevoerd met de ozongenerator van ulsonix een uitstekende aanvulling kan zijn op conventionele desinfectiemethoden en biologische verontreinigingen verwijdert, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.

Hoe kan ik veilig ozon gebruiken? Ozon mag alleen worden gebruikt in gesloten ruimtes waar geen mensen of huisdieren zijn. Niemand mag een kamer binnengaan tot 2 uur na een ozonbehandeling. De kamer moet na de behandeling ook minimaal 30 minuten worden gelucht. Adem ozon nooit rechtstreeks vanaf het apparaat in. Produceer alleen de hoeveelheid ozon die overeenkomt met de grootte van de kamer. Zorg ervoor dat er geen brandbare gassen of explosieve materialen in de buurt van de ozongenerator zijn. Lees de handleiding zorgvuldig door voordat u met ozon gaat werken en volg alle veiligheidsinstructies op.

Opmerking over slijtageonderdelen De keramische plaat in het apparaat die nodig is voor ozonbehandeling is een slijtageonderdeel en moet na minimaal 6 maanden of 6000 bedrijfsuren worden vervangen. Slijtagedelen vallen niet onder de garantieperiode van het apparaat; in onze online shop vindt u de bijbehorende keramische borden.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN