Item: EX10050326

|

Model: ULX-BF03

2 afzetpalen met band - 200 cm - ijzer zwart gecoat

€ 99,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • effectief - duidelijke barrière bestaande uit twee palen en een riem voor een optimaal personengeleidingssysteem
  • vast - betonnen voet met kunststof bekleding
  • Stabiel - 91 cm hoge paal van zwart gecoat ijzer met een diameter van 63 mm
  • flexibel - bevestiging voor barrièreband aan vier zijden
  • praktisch - slagboom kan eenvoudig worden uitgetrokken tot 2 m

PRODUCTOMSCHRIJVING

Op deze manier! De slagboompalen met webbing wijzen de weg

Introduceer een perfect mensengeleidingssysteem voor uw winkel, evenementenlocatie of bij de check-in van uw hotel! De barrier stands van ulsonix zijn snel en veilig op te zetten. Gebruik banden om gebieden af te sluiten en laat uw bezoekers of klanten duidelijk de weg zien die ze moeten nemen. Of wil je alleen bepaalde gebieden tijdelijk afsluiten? Met de slagboomstandaards markeert u het gebied in een mum van tijd en is het voor iedereen zichtbaar!

Verbind de banden zoals u dat wilt!

Gebruik voor een veilige stand de betonnen voet met een diameter van 320 mm. De bandpalen van ijzer hebben een diameter van 63 mm en overtuigen door hun hoge stabiliteit. De zwart gecoate oppervlakken zorgen voor een aantrekkelijk uiterlijk. Om af te zetten, trekt u de 2 m lange band uit de kop van de paal en bevestigt u deze aan de tweede paal. Elke barrièrepaal heeft vier ophangingen, zodat u de band uiterst flexibel in meerdere richtingen kunt strekken of combineren met meerdere barrièrepalen.

De betonnen staander is bekleed met kunststof en heeft een RVS onderstel. Dankzij een laatste rubberen ring verplaats je de barrièrepaal discreet zonder veel geluid en bijzonder voorzichtig voor de vloer. Ondanks de stevige constructie is de barrièrestandaard zeer mobiel, waardoor je hem moeiteloos kunt verplaatsen.

TECHNISCHE DETAILS