Terrasverwarmers

Ontdek ons uitgebreide productassortiment
meer categorieën

Bij werkzaamheden in de keuken wil je liever niet te maken krijgen met temperatuurverlies! Je werkt bijvoorbeeld uren aan het perfectioneren van het gekozen menu, dan wil je niet er iets mis gaat. Gelukkig zijn er tal van oplossingen om temperatuurverlies in de keuken tegen te gaan zonder concessies te doen aan smaak of textuur, kies bijvoorbeeld voor een infraroodheater van de voedselexperts van Bartscher. De infraroodheaters zijn opgenomen in het volledige assortiment verwarmingsapparatuur enze zijn speciaal ontworpen om warme gerechten warm te houden voordat ze worden geserveerd, niet alleen om de kwaliteit van elk gerecht dat u produceert te garanderen, maar ook om kostbare minuten in de keuken te besparen. 

  

Een infraroodheater: een krachtig verwarmingssysteem om voedsel warm te houden 

• Houd borden warm • Beter tijdbeheer in de keuken • Voldoet aan gezondheids- en veiligheidsnormen • Eenvoudig schoon te maken • Gemonteerde poten worden apart verkocht • Slijtvast en lichtgewicht 

In een professionele keuken is tijd je beste vriend en vijand. Manage alles in perfectie, dan kan dat de aanleiding zijn voor een perfecte soufflé of een glinsterende afwerking van geglazuurde ham. Natuurlijk is het ook de plicht van een chef om tegen de klok te vechten - ervoor zorgen dat gerechten op tijd klaar zijn, dat niets mag aanbranden en dat gerechten niet koud blijven staan. Met een lichtgewicht infraroodheater uit ons volledige assortiment horeca benodigdheden is het warm houden van gerechten geen uitdaging meer. Deze krachtige infraroodheater, die wordt aangedreven door 110 kW, is speciaal ontworpen om voedsel op een bord warm te houden en om uitdroging of smaak verlies te voorkomen. Dit betekent niet alleen dat uw eten gloeiend heet en boordevol smaak wordt geserveerd, het geeft u ook kostbare momenten van extra tijd om andere maaltijden te bereiden en uw service tot op de seconde te coördineren, wat niet alleen uw chefs, maar ook uw koks en bediening ten goede komt. Natuurlijk helpt het handhaven van de temperatuurregeling u ook om de verspreiding van bacteriën tegen te gaan, de veiligheid van uw voedsel te waarborgen en ervoor te zorgen dat uw restaurant de veiligheidsnormen naleeft. De Bartscher infraroodheater is geschikt voor alle grootkeukens zoals restaurants, cafetaria's, foodtrucks en bakkerijen. De krachtige infraroodheater kan permanent worden bevestigd of op vier stevige poten worden gemonteerd (apart verkrijgbaar). De hygiënische infraroodheater is gemaakt van slijtvaste materialen zoals roestvrij staal, chroom en nikkel en is stevig, gemakkelijk schoon te maken en opmerkelijk licht van gewicht (5 kg), waardoor hij gemakkelijk te vervoeren is. 

Warm of koud, houd het onder controle 

• Apparatuur voor temperatuurregeling • Wereldwijd vertrouwde merken • Geïsoleerde isotherme containers • Compacte voedselverwarmers • Hygiënische buffetdisplays • Commerciële koelkasten voor weergave en opslag 

In een professionele keuken is temperatuurbeheersing belangrijk, elke minuut van de dag. Dat betekent snelwerkende kookapparatuur, efficiënte displaymeubels en hoogwaardige koeling. Bij expondo vertrouwen we op de voedingsexperts van Royal Catering en Bartscher om precies zulke uitdagingen aan te gaan. Om de temperatuur tijdens transport of opslag vast te houden, zijn onze isotherme containers gebouwd van sterk geïsoleerd, dubbelwandig roestvrij staal en voorzien van veilige sluitingen. Ideaal voor cateraars die onderweg zijn, u kunt kiezen uit een breed scala aan capaciteiten tot 35L. Voor een gebruiksvriendelijke oplossing om borden in de minuten voor het serveren warm te houden, kunt u ook onze voedselverwarmers bekijken . Deze zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken in elke keuken - gewoon aansluiten en gaan! Voor voedsel op kamertemperatuur, zoals brood en gebak, zal ons assortiment buffetvitrines elk gerecht in stijl laten zien en tegelijkertijd beschermen tegen mogelijke verontreinigingen uit de lucht. Voor degenen onder u die buiten op markten en kermissen de strijd aangaan, ons assortiment marktapparatuur bevat tal van ingenieuze apparaten, van popcornmachines tot crêpemakers. Als we het hebben over temperatuurbeheersing, is het natuurlijk net zo belangrijk om te investeren in koelkasten en vriezers van hoge kwaliteit. In ons volledige assortiment commerciële koelkasten vindt u uitstekende koelunits voor zowel de keuken als elders in het huis. Warm of koud, zorg ervoor dat je de temperatuurregeling in je keuken in de gaten houdt. Voor al uw zakelijke behoeften, buiten de keuken, onthoud dat we ook een breed scala aan industriële apparatuur en professionele gereedschappen op voorraad hebben met aftapvoorzieningen en elektrisch gereedschap.