Trustpilot
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Tafelweegschaal - geijkt - 30 kg / 10 g - LCD - memory

€ 229,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10200020

|

Model: TTB030D-O-B1

Lage voorraad

Wees snel! Er zijn nog maar een paar items over

Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. donderdag 1 augustus
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 229,00
3+
5%
€ 217,55
5+
10%
€ 206,10
10+
15%
€ 194,65
Belangrijkste kenmerken
  • Gekalibreerd en gecertificeerd wegen met een hoge precisie: 5 g (15 kg) - 10 g (30 kg)
  • LCD display met grote cijfers en geheugenfunctie
  • Duurzame accu met tot wel 100 bedrijfsuren
  • Roestvrijstalen weegplateau van 23 x 30 cm
  • RS232-interface voor gegevensoverdracht naar kassa of computer
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Frequentie [Hz]
50
Kleur
Wit
Scherm
LCD
Spanning [V]
110-230
Stroomvoorziening
AC adapter + battery
IP-beschermingsklasse
IP20
Gewichtsbereik [kg]
0,100 - 30
Klasse [g]
3000
Protocol
DIALOOG 06 / TEM / TISA / DELTA
Weegoppervlak [mm]
230 x 300
Hoogte cijfers [mm]
20
Nauwkeurigheid W1
5 g
Nauwkeurigheid W2
10 g
Gewichtseenheden
kg / g
Weegmodus
W1, W2
Weegbereik W1
100 g - 15 kg
Weegbereik W2
200 g - 30 kg
Details Stroomvoorziening
Accu 7,8 V, 1,2 A AC / 110 - 230 V, 50 Hz
Opslaan
Ja
Tarra
Ja
Nul
Ja
Toevoegen
Ja
Verandering van eenheden
Ja
Ingebouwd niveau
Nee
Waarschuwing voor overbelasting
Ja
Achtergrondverlichting
Ja
Bedrijfstijd
100 h
Afmetingen (LxWxH)
33 x 33 x 16 cm
Gewicht
3.9 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
37.5 x 34.5 x 24 cm
Verzendgewicht
4.7 kg

Bezorgpakket

  • Tafelweegschaal TTB030D-O-B1
  • AC-adapter
  • RS232-kabel

Productomschrijving

Tafelweegschaal - geijkt - 30 kg / 10 g - LCD - memory

Wanneer het productgewicht snel en eenduidig moet worden gecontroleerd, zijn TEM-tafelweegschalen onmisbaar. De weegschaal, met een maximale belasting van 30 kilogram, levert nauwkeurige meetresultaten die gemakkelijk van een groot LCD scherm af te lezen zijn. De weegschaal is al gekalibreerd en geijkt en is dus toegestaan in de handel. De geldigheidsperiode van de ijking is twee jaar na ingebruikname. In het TEM-assortiment vindt u hoogwaardige industriële benodigdheden en precieze weegschalen voor alle weegwerkzaamheden.
Deze tafelweegschaal voldoet aan de handelsvoorschriften en heeft daarom het keurmerk M. De weegschaal wordt gekalibreerd en geijkt geleverd. Deze eerste verificatie is tot twee jaar na ingebruikname geldig, maar moet nogmaals door een bevoegd persoon worden bevestigd en gecertificeerd volgens de nationale regelgeving. Dan pas krijgt de tafelweegschaal de sticker voor geijkte weegschalen. Na het verstrijken van het tweede jaar kan de weegschaal opnieuw worden geijkt. U ontvangt ook een conformiteitsverklaring, die u dient te bewaren. De weegschaal heeft een sticker met daarop het ijkingsjaar. Dit is de basis om het gewicht van goederen die worden verkocht rechtszeker te bepalen.
De weegschaal is aan de voorzijde uitgerust met een zes-cijfer LCD display, waarmee u het gewicht snel en duidelijk kunt bepalen. Dankzij de achtergrondverlichting van het display kunt u comfortabel werken, zelfs bij slechte lichtomstandigheden. De cijfers van 20 mm groot zijn ook vanuit een ongunstige hoek duidelijk leesbaar.
Deze elektronische tafelweegschaal heeft verschillende praktische functies. U kunt twee weegmodi instellen. Met W1 weegt u minimaal 100 gram tot een maximum van 15 kg, met een nauwkeurigheid van 5 gram. Voor W2 is het minimumgewicht 200 gram, het maximale gewicht 30 kilogram en wordt gemeten met een nauwkeurigheid van 10 gram. U kunt behalve de weegeenheid de functies ‘opslaan’, ‘optellen’, ‘tarreren’ en ‘op nul stellen’ selecteren. De bediening van de 5 toetsen is uiterst eenvoudig. U heeft onder andere knoppen ook een geheugenfunctie tot uw beschikking.
Het membraantoetsenbord wordt gekenmerkt door zijn weerstand tegen water en vet. Dankzij de stevige rubberen pootjes heeft de weegschaal altijd een veilige en stevige stand. De rubberen pootjes beschermen bovendien uw werkoppervlak tegen krassen.
Dankzij de geïntegreerde 6 V 4.5 Ah accu is deze tafelweegschaal mobiel inzetbaar tot wel 100 uur mogelijk. Ook tijdens het opladen kunt u gemakkelijk met de weegschaal werken. Bovendien heeft deze een energiebesparende modus die de accu beschermt en stroom bespaart. Een signaallampje geeft aan wanneer de batterij moet worden opgeladen.
Bij het design van de tafelweegschaal is veel nadruk gelegd op een compact ontwerp. Alle gangbare goederen passen op het roestvrijstalen weegoppervlak van 23 x 30 centimeter. De geringe afmetingen en het lage gewicht van de weegschaal zorgen ervoor dat u deze eenvoudig opslaat en transporteert. De behuizing is gemaakt van duurzaam kunststof.
Deze vooraf ingestelde tafelweegschaal heeft de wijdverspreide RS232-aansluiting. Met deze seriële interfaceverbinding kunt u de weegschaal eenvoudig op een kassa of een PC aansluiten. Voor de gegevensoverdracht zijn verschillende communicatieprotocollen beschikbaar: o.a. Dialog 06, TEM, TISA en DELTA.

Beoordelingen en recensies


Sorteer op :

Veelgestelde vragen

Kan ik de meetresultaten ook met mijn computer gebruiken?

De weegschaal is uitgerust met een RS232-interface, zodat u de gemeten gegevens op uw computer of uw POS-systeem kunt overbrengen en gebruiken.

Kan ik de weegschaal ook zonder een directe stroomaansluiting gebruiken?

Ja, de weegschaal is uitgerust met een oplaadbare accu die deze tot 100 uur van stroom voorziet.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht