Item: EX10200060

|

Model: BEK+C10062000

Palletwagen met weegschaal - 2.000 kg - LCD display

€ 1.549,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • praktisch – palletwagen met geïntegreerde weegschaal voor de effectieve berekening van laad- of palletgewichten.
  • Veerkrachtig – nauwkeurige resultaten tot een maximaal gewicht van 2.000 kg
  • digitaal – goed afleesbaar LCD-scherm op standaard
  • duurzaam - dankzij robuuste materialen en hoogwaardig hydraulisch systeem
  • professioneel - de weegschaal is gekalibreerd en voldoet aan de handelsvoorschriften

PRODUCTOMSCHRIJVING

Palletwagen met weegschaal voor Europallets met LCD-display en batterijvoeding

De palletwagen met weegschalen uit de industriële behoeften van TEM is geschikt voor pallets - zoals europallets - tot 2.000 kg, die bijzonder nauwkeurig moeten worden gemeten. Zowel de weegschaal als de palletwagen zijn met hun solide frameconstructie niet alleen bijzonder stabiel, maar ook gemakkelijk in gebruik. De palletweegschaal is ideaal voor eenvoudige controlewegingen, zoals het berekenen van lading of palletgewichten.

Bepaal zware gewichten met de combinatie van platformweegschaal en palletwagen

De weegschaal voor palletwagens komt overeen met de voorschriften voor de handel, wat wordt bevestigd door het keurmerk M op een groene achtergrond. Het wordt gekalibreerd en geverifieerd geleverd. Deze eerste verificatie is twee jaar geldig na inbedrijfstelling, maar moet opnieuw worden bevestigd als geverifieerd door een bevoegd persoon, afhankelijk van de nationale regelgeving. Pas dan krijgt de weegschaal het kalibratielabel. Na twee jaar kan de weegschaal opnieuw worden gekalibreerd op het kalibratiebureau. Ook ontvangt u een conformiteitsverklaring, die u bij de weegpallet dient te bewaren. De meetwaarden tot maximaal 2.000 kg worden weergegeven op een LCD-display dat met een stabiel statief aan de heftruck wordt bevestigd. De cijfers van het display zijn te allen tijde duidelijk leesbaar. Het display van de vloerweegschaal wordt gevoed door een oplaadbare batterij en is dus ook geschikt voor mobiel gebruik.

De palletwagen zelf maakt indruk met een hoogwaardig hydraulisch systeem en is geschikt voor de meeste gangbare pallets. De trolley is gemakkelijk en wendbaar te manoeuvreren met de zwenk- en vorkwielen. Duurzame materialen en hoogwaardige verwerking zorgen ervoor dat de industriële weegschalen langdurig kunnen worden gebruikt - zelfs onder hoge belasting.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN