Gebruikt product
Onze tweedehands producten zijn gebruikelijk gerenoveerde klantretouren of voormalige showmodelen. De producten kunnen cosmetische defecten hebben, maar zijn technisch zo goed als nieuw. Uiteraard bieden wij het normale retour en garantie beleid aan.

Item: EX20030498

|

Model: SBS-ZW-30005

Tweedehands Telweegschaal - 3kg / 0.05 g - batterij 80 uur

€ 99,00 € 119,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Nauwkeurig - met een weegbereik van 0.2 g tot 3 kg kunnen zelfs kleine hoeveelheden worden bepaald met een nauwkeurigheid van 0.05 g
  • Upgradebaar - eenvoudige verbinding met een computer via RS232-interface
  • Helder - 3 LCD-schermen met achtergrondverlichting en grote cijfers
  • Robuust - robuuste ABS-kunststofbehuizing met onderhoudsvriendelijk roestvrijstalen weegplatform
  • Gebalanceerd - geïntegreerd waterpas en in hoogte verstelbare rubberen voetjes zorgen voor een optimale uitlijning van de schaal

PRODUCTOMSCHRIJVING

Duidelijke en nauwkeurige telweegschaal met 3 LCD-schermen

Met de telweegschaal kunt u de hoeveelheid bepalen op basis van gewicht - of u nu schroeven, snoepjes of andere stukgoederen telt die u dagelijks verhandelt of verwerkt. Vanwege de hoge meetnauwkeurigheid kunnen zelfs kleine goederen in grote hoeveelheden worden bepaald - in industriële productie of in inventaris.

Het aantal eenheden is altijd correct met de voorraadschaal van Steinberg Systems

De digitale telweegschaal is uiterst nauwkeurig, met een nauwkeurigheid van 0.05 gram voor een maximale belasting van 3 kilogram. De gemeten waarden voor het totale gewicht, het gewicht per eenheid en het aantal eenheden worden duidelijk weergegeven op 3 LCD-schermen net onder het weegplatform. De cijfers van 18.75 millimeter hoog zijn duidelijk leesbaar. Het duidelijk ontworpen bedieningspaneel is eenvoudig te gebruiken. Alle basisfuncties zoals tarra, opslaan of toevoegen kunnen direct worden geselecteerd. U kunt de telweegschaal op een computer aansluiten met behulp van de RS232-interface.

Het weegoppervlak is gemaakt van robuust, onderhoudsarm roestvrij staal en meet 22.8 x 28 centimeter, waardoor er voldoende ruimte is voor goederen van verschillende afmetingen. De antislip en in hoogte verstelbare voeten zorgen voor een stabiele en vlakke voet. Met een geïntegreerd waterpas kunt u controleren of de weegschaal horizontaal waterpas staat voordat u weegt. Het display van de weegschaal wordt gevoed door een batterij, waardoor het ook geschikt is voor mobiel gebruik. De display heeft een ongelooflijke batterijduur van maximaal 80 uur. Er verschijnt een waarschuwing voor een bijna lege batterij op het display wanneer de batterij moet worden opgeladen.

De weegschalen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen voor maximale duurzaamheid en kwaliteit. De behuizing van het display is gemaakt van stevig ABS-plastic, terwijl het weegplatform is gemaakt van veerkrachtig roestvrij staal.

Deze schaal is niet officieel gekalibreerd en mag daarom alleen worden gebruikt als een tafelweegschaal of voor uw eigen interne werkprocessen.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN