Gebruikt product
Onze tweedehands producten zijn gebruikelijk gerenoveerde klantretouren of voormalige showmodelen. De producten kunnen cosmetische defecten hebben, maar zijn technisch zo goed als nieuw. Uiteraard bieden wij het normale retour en garantie beleid aan.

Item: EX20030522

|

Model: SBS-PW-402CDS

Tweedehands Digitale weegschaal - 40 kg / 2 g - dubbel LCD - verhoogde rand

€ 75,00 € 89,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Dubbel LCD - leesbaar aan de voor- en achterkant
  • Weegbereik - tot 40 kg met een nauwkeurigheid van 2 g
  • Leesbaarheid - grote cijfers incl. achtergrond verlichting
  • Stabiel - antislip rubberen voetjes
  • Ruim - groot roestvrijstalen weegoppervlak van 34 x 24 cm

PRODUCTOMSCHRIJVING

Digitale weegschaal tot 40 kg van Steinberg Systems

De hoogwaardige controleschaal SBS-PW-402CDS van Steinberg Systems is een uitstekend apparaat voor winkels, magazijnen of opslagfaciliteiten om het gewicht van alle soorten goederen te controleren. Dit model onderscheidt zich door zijn robuuste behuizing en hoge precisie, hij is uitzonderlijk robuust en betrouwbaar. Het productassortiment van Steinberg Systems bevat hoogwaardige industriële benodigdheden en precieze weegschalen voor alle toepassingsgebieden.

Op het dubbele LCD-display van de detailhandel wordt ook de prijs voor de klantweergegeven

Op de twee LCD-schermen kunnen zowel u als uw klanten de meetresultaten lezen. De resultaten worden onmiddellijk getoond en verdwijnen zodra het product van het weegoppervlak wordt verwijderd. De displays zijn ook uitgerust met achtergrondverlichting. Het apparaat heeft een maximale belasting van 40 kg met een meetnauwkeurigheid van 2 g. De solide ABS-behuizing is zeer veerkrachtig. Het roestvrijstalen weegoppervlak meet 34 x 24 cm en heeft een verhoogde lip die voorkomt dat producten van de lade vallen.

De controleweegschaal wordt bediend via een bedieningspaneel met toetsen en biedt de standaardfuncties tarra, nul, opslaan, wissen en kalibreren. Naast het berekenen van de prijs per gewicht, kunt u ook het aantal eenheden berekenen. De digitale weegschaal biedt u alle functies die u nodig hebt om de goederenstroom naar de gram nauwkeurig gemakkelijk en eenvoudig te regelen. Omdat de controleweegschaal niet officieel is gekalibreerd, kan deze alleen worden gebruikt voor interne processen.

De weegschaal wordt gevoed door een 4 V / 4 Ah loodzuuraccu, zodat u hem zelfs onderweg kunt gebruiken en zonder toegang tot een externe voedingsbron tot 96 uur. Nadat deze tijd is verstreken, moet de batterij worden opgeladen met de lader van 7 V / 500 mA. De energiebesparende modus deactiveert het apparaat na 10 seconden inactiviteit, wat zorgt voor een optimaal energieverbruik. De rubberen voetjes garanderen stabiliteit en voorkomen dat de weegschaal wegglijdt of krast op het werkoppervlak. Het geïntegreerde waterpas wordt gebruikt om de balans van de schaal aan te passen via de in hoogte verstelbare voeten.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN