Trustpilot
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Precisiebalans - 1200 g / 0.01 g - Ø 115 mm - LCD-aanraakscherm - groot glazen windscherm

€ 269,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10031192

|

Model: SBS-LW-1200-MAX

Lage voorraad

Wees snel! Er zijn nog maar een paar items over

Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. maandag 22 juli
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 269,00
3+
5%
€ 255,55
5+
10%
€ 242,10
10+
15%
€ 228,65
Belangrijkste kenmerken
  • nauwkeurig – meetbereik tot 1200 g met een nauwkeurigheid van 0.01 g
  • duidelijk - gemakkelijk af te lezen LCD display met 9 mm hoge cijfers
  • praktisch – eenvoudige functiekeuze via touchscreen en snel wisselen van gewichtseenheden
  • veilig – glazen voorruit voor onvervalste resultaten
  • VERSTELBAAR - Ingebouwde waterpas en verstelbare rubberen voetjes voor een perfecte balans
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

Het resultaat klopt met de precisiebalans met windscherm

Telt in uw werk in het laboratorium, in de industrie of in onderzoek elke gram, of nog preciezer? Met de precisieweegschalen van de industriële behoeften van Steinberg Systems krijgt u een exact meetinstrument dat 100% aan uw precisie-eisen voldoet. Met een hoge nauwkeurigheid van 0.01 g registreert de precisieweegschaal elk gewicht tot 1200 g. Een glazen voorruit zorgt voor onvervalste resultaten. Afhankelijk van uw behoeften kunt u kiezen uit verschillende eenheden voor uw metingen.

De gramweegschaal met touchscreen is eenvoudig in gebruik

Gebruik het intuïtieve touchscreen om de functie te selecteren die u nodig heeft om te wegen. U kunt kiezen tussen opslaan, tellen, tarreren, op nul zetten en snel de eenheden wijzigen. Sluit de weegschaal via de RS-232-interface aan op uw computer of een printer. Alle meetresultaten worden duidelijk en leesbaar weergegeven op het grote LCD display met 9 mm hoge cijfers.Gebruik het meegeleverde kalibratiegewicht voor automatische kalibratie.
Om te meten, plaatst u de goederen op het roestvrijstalen weegoppervlak met een diameter van 115 mm. Reinig indien nodig de gladde oppervlakken vooraf om uw meetresultaten niet te beïnvloeden. Met het grote glazen windscherm beschermt u het weegoppervlak tegen omgevingsinvloeden die het resultaat zouden kunnen vervalsen. Deze open je aan de zijkanten en van bovenaf om makkelijker bij het weegvlak te komen. Dankzij de RS-232 interface kun je de weegschaal aansluiten op een computer of, zoals gezegd, op een printer.
Neem de precisiebalans gewoon mee! Door het lage gewicht en de langdurige werking op batterijen kan de weegschaal overal worden gebruikt, onafhankelijk van het stroomnet. Als je geen energie meer hebt, sluit je de brievenweger eenvoudig aan op de meegeleverde power pack en laad je de batterij weer op. Dankzij de geïntegreerde waterpas en de verstelbare rubberen voetjes balanceer je de precisieweegschaal moeiteloos voor betrouwbare meetresultaten.

Let op: heb je de software nodig voor de RS-232 aansluiting van deze weegschaal? Download nu!

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


Sorteer op :

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht