In de uitverkoop

Item: EX10030824

|

Model: SBS-PF-150/5A

Platformweegschaal - waarschuwingslampje - 150 kg / 0,005 kg - 400 x 500 x 122 mm - kg / lb

€ 229,00 € 259,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • royaal – weegbereik tot 150 kg
  • Nauwkeurig - Nauwkeurigheid van 0,005 kg voor exacte resultaten
  • gebruiksvriendelijk – waarschuwingslampje, gebruiksvriendelijk en snelle meetresultaten
  • flexibel – batterij- en netvoeding mogelijk
  • Gemakkelijk af te lezen - LCD digitaal display met grote cijfers

PRODUCTOMSCHRIJVING

Nauwkeurige platformweegschaal met hoge nauwkeurigheid en groot LCD display

Betrouwbare gewichtsinformatie is de basis van uw bedrijf, of u nu goederen verzendt of handelt in bulkgoederen waarbij elke gram telt. De basis is een weegschaal die nauwkeurig meet en betrouwbare informatie geeft over uw producten. Bekijk dan de platformweegschalen van Steinberg Systems! Gewichten tot 150 kg kunnen worden gewogen met een meetnauwkeurigheid van 0,005 kg. Het is niet alleen gemakkelijk te gebruiken en kan ook onderweg worden gebruikt - de industriële schaal voldoet vooral aan de hoge precisie-eisen in de detailhandel. In het Steinberg assortiment vindt u hoogwaardige industriële benodigdheden en nauwkeurige weegschalen voor alle taken.

Bereik absolute meetnauwkeurigheid met industriële weegschalen van Steinberg Systems

De robuuste vloerweegschaal is veelzijdig inzetbaar en heeft een meetbereik tot 150 kg. De weegschaal biedt alle benodigde functies en knoppen voor een probleemloze en eenvoudige bediening. De menunavigatie spreekt voor zich en is gemakkelijk te gebruiken. Het hoogtepunt: het 3-kleuren signaallicht laat u in één oogopslag zien of het gewicht te laag, te hoog of binnen het tolerantiebereik ligt. Definieer hiervoor vooraf handmatig de grenswaarden. De weegschaal vergelijkt constant het huidige gewicht hiermee en geeft vervolgens het bijbehorende signaal voor overgewicht, ondergewicht of tolerantiegewicht weer.

Het apparaat heeft ook een bedieningspaneel met een LCD display. De cijfers op het display zijn 27 mm groot en daarom goed afleesbaar.

De weegschaal is te bedienen via batterij of netsnoer. De batterij gaat tot 24 uur mee. De extreem stabiele behuizing van de eersteklas vloerweegschaal beschermt het apparaat tegen invloeden en schokken van buitenaf. Het weegoppervlak is aan drie zijden open, dus grotere objecten die groter zijn dan 400 x 500 x 122 mm kunnen ook worden gewogen. Vier voeten werden geïntegreerd voor een veilige en horizontale stand.

TECHNISCHE DETAILS