Item: EX10031085

|

Model: SBS-MD-26

metaaldetector - detectiediepte 24 cm - Ø 24 cm - telescopische arm: 96 - 120 cm

€ 219,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • Nauwkeurig - Detector lokaliseert zelfs kleine voorwerpen (munten enz.) tot 24 cm diep
  • veelzijdig - vier verschillende zoekfuncties: alle metalen, uitsluiten (disc), selecteren (notch), tonen (lokaliseren)
  • waterdicht - waterdichte zoekspoel voor gebruik in regen en ondiep water
  • verstelbaar – uitschuifbare telescopische arm van 96 - 120 cm met armleuning voor comfortabel gebruik voor kleine en grote schatzoekers
  • overzichtelijk – alle belangrijke functies en weergaven van het bedieningspaneel met LCD in één oogopslag

PRODUCTOMSCHRIJVING

De perfecte metaaldetector voor kleine en grote schatzoekers

Wie zoekt, vindt! Of je nu op zoek bent naar een verloren trouwring in de tuin, een pot met goud in het bos, munitie op oude slagvelden of kabels in de muur - met de metaaldetector van Steinberg Systems vind je alles feilloos.

Vind goud, zilver en metaal met metaaldetectoren van Steinberg Systems

Dankzij een intuïtief bedieningspaneel en het LC-display kun je de metaaldetector gebruiken om zelfs kleine voorwerpen zoals munten, ringen of spijkers te lokaliseren als ze niet dieper dan 24 cm in de grond worden begraven. Er zijn vier verschillende modi beschikbaar voor het zoeken: "All Metal" herkent zeven soorten metaal, heeft automatische grondnivellering en is zeer gevoelig. Als u daarentegen "Disc" selecteert, wordt de weergave van bepaalde soorten metaal uitgeschakeld voor een preciezere differentiatie. Met "Notch" selecteer je frequentiebereiken voor bepaalde metalen en "Pinpoint" wijst naar de plek waar het object dat je zoekt zich bevindt.

Afhankelijk van het type metaal vestigen drie verschillende signaaltonen uw aandacht op de vondst. Het verlichte LC-display informeert u over het type en de diepte van de vondst, zelfs in het donker. Gebruik de koptelefoonaansluiting op de detector om omgevingsgeluid buiten te sluiten of om te voorkomen dat anderen worden gestoord door het geluid van de gouddetector. Hier sluit je een willekeurige koptelefoon met een 3.5 mm-jackplug op aan. Pas het volume aan met een overeenkomstige controller.

Dankzij de nieuwste technologie is het stroomverbruik zeer laag. Je bedient de metalen sonde met twee 9 V batterijen. Een laadindicator informeert u over de status van de batterijen. Dankzij het lage gewicht kan hij overal worden gebruikt. Niet in de laatste plaats door de telescopische arm, die tussen 96 - 120 cm kan worden uitgeschoven, kunnen jonge en oude schatzoekers aan de slag zonder te bukken. De gecapitonneerde armleuning van de ergonomische metaaldetector staat garant voor maximaal effectief en comfortabel zoeken. Het hoogtepunt: zelfs in de regen, in de sneeuw of in ondiep water kun je verborgen metalen voorwerpen vinden, want de metalen spoel is absoluut waterdicht!

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen & reviews