Item: EX10030106

|

Model: SBS-KW-300KE WR

Kraanweegschaal - 300 kg - spatwaterdicht

€ 179,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • Spatwaterdichte behuizing
  • Behuizingsveiligheidsklasse IP65
  • 300 kg maximale gewicht / 50 g nauwkeurig
  • Gemakkelijke bediening: slechts 3 toetsen op het display voor alle functies / Groot lichtgevend LED beeldscherm
  • Incl. veiligheidssluiting en -haak/ Hoogwaardig circuit voor hoge prestaties en lange levensduur
  • Robuuste constructie / Incl. accu en afstandsbediening

PRODUCTOMSCHRIJVING

Kraanweegschaal - 300 kg - spatwaterdicht

De spatwaterdichte Steinberg Systems Kraanweegschaal SBS-KW-300KE WR is speciaal ontwikkeld voor outdoor gebruik en dagelijks gebruik. De uit staal vervaardigde stabiele spatwaterdichte behuizing, met een veiligheidsklasse IP65, zorgt voor een hoge belastingsgrens en de robuustheid. Verder heeft de veerkrachtige behuizing een rubberen afdichting die enige vorm van vocht, zoals bijvoorbeeld: regen, spatten, alsmede bescherming tegen waterstraal (sproeier) vanuit elke hoek. De aan / uit-schakelaar heeft een omhulling zodat er geen water in het interieur van de kraanweegschaal kan binnendringen. De weegschaal voldoet daarmee aan alle functies van behuizingsbeschermingsklasse 1-5 op het gebied van water- en vochtbescherming. De professionele kraanweegschaal is ook volledig stofdicht vanwege de constructie en de behuizing veiligheidsklasse 6 en dus biedt volledige bescherming tegen het binnendringen van stof in de behuizing.

Behuizing met beschermingsklasse IP65

Beschermingsklassen zijn gedefinieerd voor gebruik in een professionele werkomgeving. Deze bevatten informatie over de omstandigheden en omgevingsinvloeden (stof, vocht, enz.) voor een defect-vrije werking. De behuizingsveiligheidsklasse worden gedefinieerd via de IP-code. De IP-code hier bestaat uit een tweecijferige cijfercombinatie. Deze combinatie toont u de respectieve beschermingsgraad en is onderverdeeld in twee typen: het eerste cijfer (6) geeft de beschermingsklasse voor aanraking en bescherming van vreemd materiaal aan, het tweede cijfer (5) de water- en vochtbescherming.

De kraanweegschaal SBS-KW-300KE WR kan tot 300 kilogram wegen, met een nauwkeurigheid van 50 gram. De weegschaal is ideaal voor dagelijks gebruik op de bouwplaats of in de handel. Met zijn compacte formaat en lage totale gewicht is de kraanweegschaal eenvoudigweg niet te overtreffen. Natuurlijk heeft de professionele kraanweegschaal SBS-KW-300KE WR alle benodigde knoppen voor eenvoudige bediening. Er zijn vele instelopties die door de gebruiker ingesteld kunnen worden. Het klassieke tijdloze ontwerp en een LED scherm met een hoge resolutie maken deze krachtige alleskunner compleet.

TECHNISCHE DETAILS