Trustpilot
(2) Reviews
Steinberg Systems

Koffieweegschaal - 3 kg / 0,1 gram - 15 x 15 cm - LCD

€ 27,99
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10030913

|

Model: SBS-CS-3000

Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. donderdag 1 augustus
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 27,99
3+
5%
€ 26,59
5+
10%
€ 25,19
10+
15%
€ 23,79
Belangrijkste kenmerken
  • optimaal afleesbaar - LCD - display met verlichting
  • nauwkeurig - nauwkeurige meting tot 3 kg met een nauwkeurigheid van 0,1 gram
  • praktisch - eenvoudige selectie van de weegeenheden g, oz, ml evenals alle functies
  • stabiel - gemaakt van duurzaam plastic (PP) en met een siliconen pad
  • Handig - compact ontwerp in een aantrekkelijk ontwerp en aanraakbedieningspaneel
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Kleur
Zwart
Scherm
LCD
Plaatmaat [cm]
15 x 15
Nauwkeurigheid
0,1 gram
Functies
Timer, reset, unit selectie
Meeteenheden
g, oz, ml
Tarra
Ja
Timer
Ja
Max. belasting
3 kg
Afmetingen (LxWxH)
21.5 x 14.5 x 4.5 cm
Gewicht
0.4 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
25 x 18.5 x 7 cm
Verzendgewicht
0.7 kg

Bezorgpakket

  • Koffieweegschaal SBS-CS-3000
  • Batterijen
  • handleiding

Productomschrijving

Nauwkeurige koffieweegschaal tot 3 kg

Met de koffieweegschalen uit de industriële behoefte van Steinberg Systems krijg je nauwkeurige meetresultaten, die je op de voorkant gemakkelijk kunt aflezen op een LCD display van 80 x 27 mm. De espressoschaal is ontworpen met een nauwkeurigheid van 0,1 gram voor de nauwkeurige meting van koffie en water tot 3 kg. Het is bij uitstek geschikt voor de perfecte bereiding van een breed scala aan koffiespecialiteiten thuis, in restaurants, in koffiehuizen of hotels.

De baristaweegschalen van Steinberg Systems maken indruk met hun eenvoudige bediening

De digitale koffieweegschaal is voorzien van een hoogwaardig LCD display aan de voorzijde voor een snelle en duidelijke registratie van gewicht en volume. Dankzij de verlichting biedt het display ook op donkere locaties comfortabel werken. De cijfers zijn gemakkelijk te zien, zelfs vanuit een ongunstige hoek.
De digitale weegschaal met nauwkeurige rekstrooksensor heeft verschillende praktische functies. Naast de weegeenheden g, oz en ml kunt u kiezen tussen timer, reset en tarreren. Het is uiterst eenvoudig te gebruiken met slechts een paar knoppen op een aanraakbedieningspaneel. Het subtiele design onderstreept de functionaliteit van de koffieweegschalen en illustreert hun veelzijdigheid.
Bij het ontwerpen van de weegschaal werd veel belang gehecht aan een compact ontwerp. Op het weegoppervlak met de afmetingen van 15 x 15 cm is ruimte voor alles wat je nodig hebt voor een warme koffie of een sterke espresso. Het weegoppervlak is door een siliconencoating beschermd tegen krassen en water. Zodat er niets gekrast wordt en de weegschaal stabiel staat, zijn er ook aan de onderkant antislip siliconen pads. De bankweegschaal werkt op AAA-batterijen, die al bij de levering zijn inbegrepen.

Beoordelingen en recensies


4.0

Gebaseerd op2 reviews

Sorteer op :

2 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Netherlands

Snel en consistent

Dit is een zeer geschikte weegschaal voor opschenk koffie ('pour over coffee) experimenten omdat de weergave van het gewicht relatief snel plaatsvindt! Hiervoor had ik een andere koffieweegschaal uitgeprobeerd (gekocht bij B*l.com) die allerlei functies had zoals, dubbele display-regels en weergave van de brouw-ratio, etc. Maar het apparaat was irritant traag: ruim 1,5 seconden. Verder is deze weegschaal fraaier in het echt dan op de foto zelf, en de witte cijfers steken mooi af tegen het zwarte 'achtergrond'. Deze weegschaal maakt geen geluid. Geen piepjes dus bij indrukken van toetsten. De toetsen zelf zijn aanraakgevoelig (vergelijkbaar met een touch-screen), dus je moet kijken wat je doet. Maar dat doe je al tijdens het bereiden van koffie, eten, etc. Handig is dat de weegschaal opnieuw te kalibreren is, en dit wordt omschreven in de overigens duidelijke handleiding. Door hetzelfde gewicht herhaaldelijk te plaatsen op de weegschaal, merk je geen grote verschillen. Soms 0,1 gram. Dit is voor mij betrouwbaar genoeg. Ik ben blij dat ik deze weegschaal heb gevonden bij Expondo. Een aanrader!

Antwoord van

Nogmaals bedankt voor de positieve en bemoedigende woorden. We kijken er naar uit om je in de toekomst te helpen met Get It Done. Wij wensen u een fijne dag verder!

3 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Denmark

De weegschaal oogt meteen robuust en ziet er ook uit alsof hij wel tegen een beetje koffie kan, hij werkt ook nauwkeurig en snel, maar is helaas te groot voor mijn koffiezetapparaat, dus vergeet niet de afmetingen te controleren van 15 x 15 en dan zijn er de contacten. Misschien leer ik ze uiteindelijk beter kennen, maar op dit moment valt de stopwatchfunctie te vaak uit en start hij pas na meerdere pogingen

Toon de originele review
De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht