Trustpilot
In de uitverkoop
(4) Reviews

Koffieweegschaal - 3 kg / 0,1 gram - 15 x 15 cm - LCD

€ 29,99 € 32,99
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10030913

|

Model: SBS-CS-3000

Laagsteprijs garantie
Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. woensdag 1 mei
Belangrijkste kenmerken
  • optimaal afleesbaar - LCD - display met verlichting
  • nauwkeurig - nauwkeurige meting tot 3 kg met een nauwkeurigheid van 0,1 gram
  • praktisch - eenvoudige selectie van de weegeenheden g, oz, ml evenals alle functies
  • stabiel - gemaakt van duurzaam plastic (PP) en met een siliconen pad
  • Handig - compact ontwerp in een aantrekkelijk ontwerp en aanraakbedieningspaneel
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


4.0

Gebaseerd op4 reviews

Sorteer op :

vorig jaar Gepubliceerd op Expondo Netherlands

Niet alleen nauwkeurig, maar ook snel!

U heeft al de beschrijving gelezen en volgens mij ervaring klopt het allemaal. Een erg fijne bijkomstigheid/kemerk, is dat deze weegschaal relatief snel is met de weergave van het gewogen gewicht. Dit is zeer plezierig bij het zetten koffie om zo mijn timing goed onder de knie te krijgen. Hiervoor had ik ruim tweemaal duurdere weegschaal gekocht dat een irritante vertraging had van ruim 1,5 seconden. Eitra: de timer kan gepauzeerd worden en daarna hervat. Lang indrukken van de start knop om de timer te resetten. De weegschaal komt goed beschermd in de eigen doos. Ik ben tevereden met deze aankoop!

Antwoord van

Bedankt voor de positieve en bemoedigende woorden. We kijken er naar uit om je in de toekomst te helpen met Get It Done. Wij wensen u een fijne dag verder!

vorig jaar Gepubliceerd op Expondo Netherlands

Snel en consistent

Dit is een zeer geschikte weegschaal voor opschenk koffie ('pour over coffee) experimenten omdat de weergave van het gewicht relatief snel plaatsvindt! Hiervoor had ik een andere koffieweegschaal uitgeprobeerd (gekocht bij B*l.com) die allerlei functies had zoals, dubbele display-regels en weergave van de brouw-ratio, etc. Maar het apparaat was irritant traag: ruim 1,5 seconden. Verder is deze weegschaal fraaier in het echt dan op de foto zelf, en de witte cijfers steken mooi af tegen het zwarte 'achtergrond'. Deze weegschaal maakt geen geluid. Geen piepjes dus bij indrukken van toetsten. De toetsen zelf zijn aanraakgevoelig (vergelijkbaar met een touch-screen), dus je moet kijken wat je doet. Maar dat doe je al tijdens het bereiden van koffie, eten, etc. Handig is dat de weegschaal opnieuw te kalibreren is, en dit wordt omschreven in de overigens duidelijke handleiding. Door hetzelfde gewicht herhaaldelijk te plaatsen op de weegschaal, merk je geen grote verschillen. Soms 0,1 gram. Dit is voor mij betrouwbaar genoeg. Ik ben blij dat ik deze weegschaal heb gevonden bij Expondo. Een aanrader!

Antwoord van

Nogmaals bedankt voor de positieve en bemoedigende woorden. We kijken er naar uit om je in de toekomst te helpen met Get It Done. Wij wensen u een fijne dag verder!

gisteren Gepubliceerd op Expondo Denmark

De weegschaal oogt meteen robuust en ziet er ook uit alsof hij wel tegen een beetje koffie kan, hij werkt ook nauwkeurig en snel, maar is helaas te groot voor mijn koffiezetapparaat, dus vergeet niet de afmetingen te controleren van 15 x 15 en dan zijn er de contacten. Misschien leer ik ze uiteindelijk beter kennen, maar op dit moment valt de stopwatchfunctie te vaak uit en start hij pas na meerdere pogingen

Toon de originele review

gisteren Gepubliceerd op Expondo Denmark

Er is geen opmerking geplaatst.

Toon de originele review

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht