In de uitverkoop

Item: EX18000547

|

Model: SBS-LZ-2000SLS

Centrifuge - 6 x 50 ml - RZB 2390 xg - hoekige rotor 24 x 10 ml en 8 adapters 10 tot 5 ml

€ 1.049,00 € 1.149,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Veelzijdig – gelijktijdige verwerking van zes buizen van elk 50 ml of met extra hoekrotor 24 buizen van elk 10 ml en met adapters 8 buizen van elk 10 tot 5 ml
  • Krachtig - aangedreven met 100 W en een RZB van 2390 xg
  • Instelbaar – tot 300 - 4000 tpm
  • Praktisch – timer tot 99 min of continu gebruik
  • Mobiel – lichtgewicht en compacte constructie maakt gemakkelijk transport mogelijk

PRODUCTOMSCHRIJVING

De flexibele tafelcentrifugeset met twee hoekrotoren

Werk je in een industrieel laboratorium, onderzoekscentrum of in onderwijsinstellingen zoals een school of universiteit? Dan mag de tafelcentrifuge van Steinberg Systems niet ontbreken! Hiermee kunt u nauwkeurige laboratoriumtests uitvoeren en professionele ondersteuning bieden bij een breed scala aan laboratoriumtaken. Naast de standaard rotor met 6 x 50 ml bevat deze set ook een extra hoekrotor voor 24 x 10 ml buisjes en 8 adapters om 5 ml in plaats van 10 ml buisjes in te steken.

Of het nu 10 ml of 50 ml is, de tafelcentrifuge levert altijd nauwkeurige resultaten

Gebruik de elektrische aandrijving met een vermogen van 100 W om zes 50 ml buisjes tegelijk te verwerken met de ingebouwde rotor. Als je de ingebouwde hoekrotor verwisselt met de extra rotor zijn er 24 buisjes van elk 10 ml mogelijk. Als u tubes met 5 ml in plaats van 10 ml wilt gebruiken, vindt u acht bijbehorende adapters in de levering. Via een microprocessor regel je het toerental tussen 300 en 4000 rpm en genereer je een maximale relatieve centrifugaalversnelling van 2390 xg. Met de laboratoriumcentrifuge kiest u altijd de beste rotatiesnelheid voor een specifiek monster: door de instelbare snelheid kunt u de juiste centrifugaalkracht genereren en vaste deeltjes betrouwbaar scheiden van de vloeistof, die u vervolgens eenvoudig decanteert. Tien vooraf ingestelde snelheden maken het gemakkelijk voor u om te werken. De hoes met alarmfunctie beschermt uw monsters tegen besmetting. Afgezien van het alarm werkt de elektrische centrifuge stil en soepel, zodat je het apparaat zonder storende geluiden in het laboratorium kunt gebruiken.

Door het lichte en compacte ontwerp kunt u de elektrische tafelcentrifuge comfortabel vervoeren. Bovendien kunt u de centrifuge klein ook in smalle werkruimten gebruiken om ruimte te besparen. Met de timer kies je eenvoudig een inschakelduur tussen 0 en 99 min. Dit bespaart u onnodige wachttijd door te bepalen wanneer het centrifugeren automatisch stopt. Als u de tafelcentrifuge langer dan 99 minuten wilt gebruiken, schakelt u eenvoudig over op continubedrijf. Alle waarden worden ingesteld via het desinfecteerbare bedieningspaneel, dat u altijd kunt zien op het goed afleesbare digitale display.

TECHNISCHE DETAILS