In de uitverkoop

Item: EX10030741

|

Model: SBS-SB-9/4.2

balanceerder - 5 - 9 kg - {{werklengte}} m

€ 149,00 € 179,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • dragend - ontworpen voor gereedschap met een gewicht van 5 - 9 kg
  • flexibel - touwlengte van 1.3 m biedt maximale bewegingsvrijheid
  • comfortabel – verlicht de belasting bij het werken met zwaar gereedschap en voorkomt vermoeidheid
  • Stevig - Behuizing van aluminiumlegering en scheurbestendig gegalvaniseerd staalkoord
  • veilig - houdt gereedschap in de gewenste positie en kan worden vastgezet met een extra draad

PRODUCTOMSCHRIJVING

Zware tool eenvoudig te bedienen met de balanceerder van Steinberg Systems

Breng uw workflows in balans met balanceerder SBS-SB-9/4.2 van Steinberg Systems. Zware gereedschappen kunnen eenvoudig worden gepositioneerd, zodat de workflow in de werkplaats, in serieproductie en in de montagehal moeiteloos verloopt.

De praktische veer balancer

De veer balancer is als een extra helpende hand die u ontlast bij het gebruik van zwaar gereedschap. Het houdt uw werktuig met een gewicht van 5 - 9 kg in de positie die u nodig heeft. Het voordeel hiervan is dat je tijdens het werken niet het hele gewicht hoeft vast te houden en je minder snel vermoeid raakt. Aan de andere kant kan het gereedschap gemakkelijker en nauwkeuriger worden geleid, zodat u betere resultaten kunt bereiken tijdens het werken.

De behuizing van de balanceerder is gemaakt van een duurzame en robuuste aluminiumlegering die moeiteloos bestand is tegen zelfs continue belastingen. De stabiele kabel van gegalvaniseerd staal houdt het gereedschap stevig vast tijdens montage of andere werkzaamheden. Voor een veilig en foutloos gebruik van de houder moet de Veerbalancer met vergrendeling altijd in verticale positie worden bediend om het gewicht optimaal te kunnen balanceren.

Het touw heeft een lengte van 1.3 m en biedt je optimale bewegingsvrijheid tijdens het werk. De balans lente houdt de tool altijd bij de hand, zodat de werkplek, bijvoorbeeld in een montagehal, altijd netjes en gebruiksklaar is. Bovendien kan de behuizing met een ander staaldraad worden vastgezet, hiervoor bevindt zich een oogje op het apparaat. Let er bij het kiezen van een balanceerder voor uw arbeidsmiddelen op dat het minimale gewicht niet wordt onderschreden en het maximale gewicht niet wordt overschreden!

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen & reviews