Ontdek ons uitgebreide productassortiment
meer categorieën

1 - 24 van 771 producten

Voor het gebruik van de filter zijn geen resultaten gevonden!
1 van 33

Steinberg Systems biedt precieze, kwalitatief hoogwaardige weegschalen in verschillende soorten en maten tegen gunstige prijzen. De gebruikte materialen zijn getest op hun kwaliteit en stabiliteit en vervolgens zorgvuldig verwerkt. Dit staat garant voor een product met een lange levensduur.

Het assortiment bestaat uit precisieweegschalen, vloerweegschalen, hangweegschalen, kraanweegschalen en meer en kan worden ingezet in verschillende vakgebieden. Steinberg Systems biedt de juiste schaal voor elk doeleinde.

Tijdens het productieproces worden de weegschalen voortdurend onderworpen aan kwaliteitscontrole volgens Duitse normen. Dit garandeert een lange levensduur. Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring bij het ontwerpen van de producten en passen dit samen moderne innovatie toe.

In het ontwikkelingsproces van onze producten is rekening gehouden met de wensen van de klant. Dit zorgt voor een perfect apparaat dat deskundigheid en ergonomisch design combineert. Steinberg Systems overtuigt met technische verfijning gecombineerd met bewezen betrouwbaarheid.