Gebruikt product
Onze tweedehands producten zijn gebruikelijk gerenoveerde klantretouren of voormalige showmodelen. De producten kunnen cosmetische defecten hebben, maar zijn technisch zo goed als nieuw. Uiteraard bieden wij het normale retour en garantie beleid aan.

Item: EX20021438

|

Model: X-BASIC

Tweedehands lashelm - X-BASIC - gekleurd gezichtsveld

€ 59,00 € 69,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • uitgebreide bescherming – voor alle gangbare lasmethoden
  • standaard - lichtbescherming volgens DIN 4 / 5 - 8 / 9 - 13 en UV-bescherming tot DIN 16
  • Perspectief - groot, gekleurd gezichtsveld van 100 x 60 mm
  • snel - 4 sensoren met een responstijd van indrukwekkende 1/25000 s
  • soepele overgang - instelbare vertraging van 0.2 - 1.0 s

PRODUCTOMSCHRIJVING

Vrij zicht ondanks fel licht met de lashelm X-BASIC

Vertrouw op goede optische eigenschappen, een zeer snelle reactiesnelheid en een laag gewicht en zet tijdens het lassen de X-BASIC lashelm op! Of u nu met elektroden of met inert gas last, de automatische veiligheidshelm beschermt u betrouwbaar bij alle gangbare lasmethoden. Het biedt u het volledige perspectief in gekleurde weergave.

De automatische lashelm met effectieve beschermende functies

De automatische lashelm biedt u een instelbaar lichtbeschermingsbereik van DIN 4 / 5 - 8 / 9 - 13. Met behulp van een zelftest kunt u de lichtbescherming optimaal afstemmen op uw behoefte. Met een gezichtsveld van 100 x 60 mm heb je altijd alle belangrijke details in beeld. De duurzame cartridge van X-BASIC wordt aangedreven door zonnecellen en bevat een vervangbare CR2450-batterij met een levensduur van 5000 uur.

De extreem lichte kunststof lashelm weegt slechts {{net_weight}} kg, waardoor je hem ook voor langere tijd moeiteloos kunt dragen. Het gebruikte materiaalmengsel, gemaakt van de kunststoffen PA66 en PC, wordt gekenmerkt door een hoge slijtvastheid en thermische maatvastheid, zodat u de helm ook onder zware omstandigheden lang kunt gebruiken.

Met een zeer snelle responstijd van 1/25000 s van licht naar donker, bent u te allen tijde beschermd tegen schadelijke boogstralen. Hierdoor worden uw ogen niet onnodig belast en heeft u geen lange aanpassingsperiode nodig om door te gaan met lassen. Bovendien biedt de helm optimale UV/IR-bescherming bij alle helderheidsniveaus tot DIN 16. Dankzij uitstekende waarden voor optische klasse, strooilicht, homogeniteit en afhankelijkheid van de kijkhoek is de automatische lashelm voorbestemd voor professioneel gebruik met lasapparatuur.

Dankzij de uitgebreide lichtbescherming kunt u de lashelm gebruiken voor alle gangbare lasprocessen. Pas de lichtgevoeligheid, vertragingstijd en mate van verduistering individueel aan het betreffende lasproces aan. Als je ander metaalwerk wilt doen, zoals slijpen zonder je helm af te zetten, gebruik dan de GRIND-modus. Met de automatische lashelm van Stamos Welding Group heb je alle opties, maar dan veilig!

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen & reviews