Trustpilot
(1) Review

Lasset - ALU lasser - 200 A - puls - digitaal - lashelm X-Basic

€ 859,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX18000632

|

Model: ENTRIX 200D-SET-5

Prijs inclusief 21% btw.

Klaar voor verzending!

Levering ca. maandag 22 juli
Qty
Korting
Per item
1+
0%
€ 859,00
3+
5%
€ 816,05
5+
10%
€ 773,10
10+
15%
€ 730,15
Belangrijkste kenmerken
  • Flexibel - ideaal voor staal, roestvrij staal, koper en dankzij TIG AC en pulsfunctie ook geschikt voor aluminium
  • modern - IGBT-omvormer met 2T/4T-functie en hoogfrequente ontsteking
  • overzichtelijk - digitaal bedieningspaneel met groot LCD-display voor nauwkeurige lasresultaten
  • Doorzichtig - groot, gekleurd gezichtsveld van 100 x 60 mm
  • Snel - 4 sensoren met een reactietijd van een indrukwekkende 1/25000 s
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

Lasset bestaande uit ALU lasmachine en lashelm

Of het nu gaat om aluminium, staal, roestvrij staal of koper, u gebruikt het multitalent altijd met zowel wisselstroom (AC) als gelijkstroom (DC) bij een lasdikte van 0,5 - 5 mm optimaal, afhankelijk van uw werkstuk. De selectie van alle lasparameters en de lasstroom tot 200 A is zeer eenvoudig op het overzichtelijke bedieningspaneel met LCD-display. Met slechts enkele knoppen en een draaiknop regelt u moeiteloos alle waarden. Zo bereik je nauwkeurige lasresultaten die de moeite waard zijn! Voor uw veiligheid vindt u in de set de onverwoestbare en kleurechte lashelm X-Basic.

Maak het TIG AC DC lasapparaat groot met de pulsfunctie!

Met de moderne IGBT-inverter kunt u snel schakelen tussen de lasmethoden TIG DC, TIG AC en E-Hand. Met tot 200 A kunt u de meeste metalen moeiteloos lassen - ongeacht de omstandigheden. Gebruik de pulsfunctie voor optimale lasresultaten. Kies talrijke parameters voor de pulsfunctie, zoals begin-, basis- of eindstroom, en stel deze met behulp van het bedieningspaneel optimaal in op het werkstuk. Met de ergonomisch gevormde lastoorts kunt u vanuit verschillende posities werken, zowel verticaal, horizontaal als boven het hoofd. Zo bereikt u lassen van hoge kwaliteit met minder vonken of spatten.

Met de moderne IGBT-omvormer kunt u gemakkelijk alle parameters wijzigen, of het nu gaat om het overschakelen van wisselstroom naar gelijkstroom of om de keuze tussen tweetakt of viertakt. U wilt buiten lassen, zelfs bij harde wind? Gebruik dan de elektrische handlasmethode. Met een stabiele stroom tot 200 A kunt u zeer goede lasresultaten bereiken op een groot aantal metalen met een dikte van 1 tot 6 mm, zoals staal, ijzer, gietijzer, nikkel of koper. Gebruik voor de beste resultaten de functies Hot Start en Arc-Force.

Veiligheid met zicht in kleur: de lashelm X-Basic

Krijg goede optische eigenschappen, een zeer snelle reactiesnelheid en een licht gewicht en zet de lashelm X-Basic op tijdens het lassen! Of u nu met elektroden of beschermgas last, de automatische veiligheidshelm beschermt u betrouwbaar voor alle gangbare lasmethoden. Het biedt u een volledig overzicht in een kleurendisplay. 

De automatische lashelm biedt u een instelbare lichtbeschermingsbandbreedte van DIN 4 / 5 - 8 / 9 - 13. Met een gezichtsveld van 100 x 60 mm houdt u altijd alle essentiële details in beeld. Met een zeer snelle reactietijd van 1/25000 s van licht naar donker bent u te allen tijde beschermd tegen schadelijke boogstralen. De extreem lichte lashelm van kunststof weegt slechts 0,6 kg, zodat u hem ook tijdens lange werksessies moeiteloos kunt dragen. Het gebruikte materiaalmengsel, bestaande uit de kunststoffen PA66 en PC, wordt gekenmerkt door een hoge slijtvastheid en thermische dimensiestabiliteit

.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen en recensies


5.0

Gebaseerd op 1 review

Sorteer op :

8 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo France

Tig entrix 200D

Geweldige post doet professioneel werk

Toon de originele review

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht