In de uitverkoop

Item: EX10021287

|

Model: S-SPEEDWELD-150

Lassen positioner - 150 kg - tafelhelling 0 - 90 ° - voetpedaal

€ 2.249,00 € 3.299,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • belastbaar - met een laadvermogen tot 150 kg
  • instelbaar - variabele rotatiesnelheid en kantelbaar in een bereik van 0 - 90 °
  • veelzijdig - dankzij de universele draagplaat
  • nauwkeurig - ideale resultaten voor handmatig, halfautomatisch, gemechaniseerd en automatisch lassen
  • veilig - bediening via voetpedaal en ingebouwde aansluiting voor massakabel

PRODUCTOMSCHRIJVING

Precieze lasnaden en ergonomisch werken dankzij de flexibele Lassen positioner s

Bij het lassen zijn positie en bereikbaarheid cruciaal voor een betrouwbare verbinding van de materialen. De Lassen positioner S-SPEEDWELD-150 biedt met zijn veelzijdige instel- en bevestigingsmogelijkheden nauwkeurige ondersteuning voor handmatig, half- of volautomatisch laswerk. Maar de Lassen draaitafel maakt ook een ergonomische, veilige en nauwkeurige manier van werken mogelijk bij het snijden, slijpen of monteren.

De veelzijdige Lassen positioner voor moeiteloos lassen in alle posities

Met een draagvermogen van 150 kg en een universele draagplaat is de Lassen draaiend apparaat flexibel inzetbaar voor verschillende onderdelen. Dankzij de variabele rotatiesnelheid en de instelbare hellingshoek in een bereik van 0 - 90 ° kan voor elk werkstuk de optimale positie en snelheid worden gevonden. De perfecte uitlijning en het ononderbroken werken met de Draaitafel lassen zorgen niet alleen voor uitstekende resultaten met constante kwaliteit, maar maken het lassen ook minder foutgevoelig, veiliger en het hele proces zuiniger.

De bediening via een voetpedaal zorgt voor meer veiligheid, meer flexibiliteit door vrije handen en maakt het voor gebruikers van alle ervaringsniveaus gemakkelijker om schone lasnaden te realiseren. De ingebouwde aansluiting voor een massakabel zorgt bovendien voor veiligheid en voorkomt schade of letsel. Of het nu handmatig of geautomatiseerd CNC-lassen is: met de Lassen positioner kunt u veilig, nauwkeurig, ergonomisch en efficiënt materialen in verschillende vormen en maten combineren.

TECHNISCHE DETAILS